Gårdags kvällen

Vin hemma hos Tobbe igår med han och Rasmus - sen taxi till allstar :) Kanon kväll minst sagt , träffa lite bekanta ansikten som man inte ser allt för ofta också :)

Ikväll är de kväll nr 2 - hur ska man orka nu när man börjat vara så skötsam den senaste tiden ? osch.. aja, in i dimman då





Åh!

Ibland är jag bara så blond..



Hedra sina nära och kära

Det är sjukt så förbannat ont jag har i ryggen - Vi andvänder lift på jobbet och all vändning etc har tagit ut sin rätt , jag har slarvat och använt kroppen fel :S  Nu kommer jag säkerligen få gå med rygg ont hela helgen , hade behövt en massage eller liknande. Dock är inte D den bästa på knåda så jag funderar på ringa efter Suzie - hon är duktig på det där. :)

Annars då , blir nog att åka upp mot morjärv i dag - tända lite ljus på farmor och farfars grav. Har faktiskt inte varit dit något sen begravningarna :(
Svänger förbi minneslunden i Gstad på vägen hem och tänder ett ljus för Anna också.
Fasen , tiden går fort - i dec är det 4 år sen nu :/

Det om detta . pensio som man gått och blivit har jag stigit upp 07, (!?!) som den senaste veckan oavsett ledighet eller jobb.
vilka tokerier !

Forsätta med kaffe och diverse morgon bestyr då.


Plötsligt händer det ;p

Har inte haft mycket att berätta under gårdagen , har inte heller någon vidare lust att dra nån "rolig historia" eller googla fram något bara för en uppdatering heller. 

idag blir de jobb 09-18 , trött as hell men det ska bli kul att komma och jobba - får passa på att ta alla extra pass som går då den ordinarie personalen är så dåliga på att sjukskriva/vab:a ;P men plötsligt händer det ! :)

helgens planer bestående av Östersunds resan blev inställd - så halloween helgen kommer spenderas i hemma Luleå. Blir att fara på oktoberfesten på läbbiga med D och hans vän ist. Så det finns att roa sig iaf :)

Nu dags att börja klä sig och göra sig lite frukost . tänker inte stressa till jobbet idag.


Ointressant

Dagen har varit otroligt händelselös - Otroligt ointressant för er som läser egentligen.

vart in till staden en snabb sväng , suttit och nött lulebo´s sida - JA jag vill flytta ! Vi kan inte bo så som vi bor nu mycket länge till - alldeles för dyrt . :S
Sen har dagen mest bestått av tvättning och städning och lite facebookande och så.
Nyss kommit hem från stan igen - vi for och handlade då D kom hem - nu tänkte vi båda parkera oss i soffan och tillbringa resten av kvällen där. Desperata , betty och sånt ikväll vet ni :D får se hur länge jag ska behöva slåss om fjärren denna tisdag kväll :p



sleepy eye!

Fy vad jag är trött! även fast jag slocknade innan 22 igår och sovit fram till nio drygt så känner jag för ett par tre timmar till . men det har jag inte tid med , måste börjar göra mig färdig för att strax åka in mot stan.

känns som att det ända jag gör är att sitta i bilen  ... uuh !

Dagens planer

att kliva upp strax baki sex var tungt , ska iväg med Sandra aka knäcke upp till happis idag. Blir lite ikea och en annan mindre trevlig sak vi ska på - som förblir hemligt.
Just testat på min nya kaffe bryggare - MYCKET bra! snabbt och smidigt, ingen onödig disk :) Tänk vad nya saker kan göra för att få en bra start på dagen :)

Nu är det dags att börja göra sig i ordning - måste åka på typ en halv timma - och här sitter man i rocken , as usual

inget tidsbegrepp

Det vart en soff kväll igår och då var jag givetvis uppe med tuppen idag - tänkte "sova ut" och vaknade 09.40 . helt ok tills jag genast kom på att klockan skulle vridas tillbaka en timma , så söndag och ledig stiger jag upp tjugo i nio. :S

Fick lite gjort på morgonen ändå så de skadade inte - D klev upp en timme senare så efter lite frukost begav vi oss mot storheden - Verkade som om alla var ute och söndags "shoppade" - var i princip knök fullt på var ända parkering. Kom hem med lite glödlampor , sprayfärg och ÄNTLIGEN nya torkarblad till bilen - inte en dag för sent , nu ser man även vägen när det regnar. Sen vart det vecko handling. 

Nyss ätit - sprayade nya lampan direkt jag kom hem ,tycker den borde ha torkat snart så jag kan hänga upp den :) - det kommer bli skönt med lite mer ordentligt ljus i vardags rummet nu.




 

Fynd

Då var loppisen över . fyndade inte speciellt mycket - blir så snål när allt är så billigt så om man hittar nån sak som känns lite för "dyrt" nä då kmr snål Moa fram.  Vart en "ny" lampa till köket - en super häftig kaffe bryggare ,( som faktiskt var ny ) Brygger direkt i två termos muggar m. tillhörande lock :) Kan man tom ta med sig kaffet när man har bråttom :) Sen fick en börs i en skön grön färg för 15 rikstaler följa med hem.

Svängde förbi bolaget på vägen hem - kirra några öl åt hjärtat och köpte mig en vinare iaf det skulle dyka upp ev planer ikväll . Den som lever får se.

Annars har jag/vi mest legat på locket sen jag kom hem - vart så slut i huvudet efter arcus besöket så de få hjärncellerna fick ladda om lite. :p

Nu är det dags för en dusch, så får vi se om det blir något spännande ikväll.

Trevlig kväll !

Nu är det slut på veckan - Det är dags för fredags myyyyys.


Blev att jobba hel dag ist. Slutat 18 , just tryckt en efterlängtad middag som hjärtat gjort. laddade upp med Godis igår när vi var och handlade så nu har vi för massa fredags mys :) Idol står närmast på schemat - antingen hemma eller i sällskap med grannar , vi får se.

Imorgon är de loppis som gäller - Arcus stora loppmarknad med andra ord!:D Här ska fyndas minsann. Så de blir uppstigning runt 07 så man hinner göra allt som man ska och hämta alla som ska hämtas upp innan.


Trevlig helg !

Shopaholic !

Jag small direkt igår när jag kom hem , vart en dag rännandes minstsagt - vandrade på stan i pite med systrarna i 6 timmar (!!) - väl hemma plocka jag bara upp D och vi åkte iväg för vecko handling - Det är så skönt att handla på kvällarna och dessutom dagarna före lön - nästan inte en käft syntes till : )
Hemma vart de mat - dusch - sängen , mina fötter värkte! bara sprungit om kring i nästan 8 timmar tar ut sin rätt på fötterna.. Det var så skönt att få lägga sig på kudden.  
Och vet ni! det är dyrt att vara ledig , särskilt om du heter Moa och har ett shopping begär över tusen - min lediga dag slutade på minus 2000 :- , kan ju säga att D inte var lyckligast - men jag behövde verkligen alla tröjor - leggings - skor mm.. Måste gardera sig inför vintern - Ny säsong - Nya kläder , så är det !

Idag ska jag jobba igen lite av de jag spendera igår - jobbar dock bara mellan 9 - 13. Ett kortis pass som jag behövde rycka ut på och täcka upp. Efter det ska jag in bränna in till stan/storheden och köpa mig min vinter jacka jag tittat ut - och gudförbenat om den är slut!!!. kan inte gå omkring i skinnjackan alt täckvästen hela vintern.  

Dags att klä sig , dricka upp kaffet och rasta hundet.



Let´s go shopping

Blidde inget jobb idag så jag tog mig en lugn och skön morgon promenad med hunden ist. - Syster ringde när jag satt och läste morgon blaskan hemma hos pappa och tyckte jag skulle hänga med henne på stan i pite. Så Lite shopping får förgylla dagen ist. : )

Dags att börja göra sig redo för att åka så inte de blir så mkt gnäll över att jag är långsam - för seg på att ta mig iväg är jag väl aldrig ;p - den som säger annat måste ju ljuga

darkness

Nu börjar det bli tungt att kliva upp tidigt på mornarna. Mörkret gör mig så trött! vart ett par tre snozningar innan jag tog mig upp.
Sitter fortfarande i morgonrock , inväntar samtal om jag ska jobba eller ej. en idé hade ju varit att klä sig och göra sig nå så när färdig om dom ringer så de bara är att ta ut hunden och gå sen.. men det är ju sååå skönt att sitta i rocken med kaffet.

Vakna surrar i bakrunden , katrin Z är med idag as always varje torsdag : ) dock först om ca en halv timma. Ska bli kul att höra vad hon kläcker ur sig idag. Alltid är det något ! :D

nä , färdig svamlat för mig - kanske jag skulle ta och klä mig.


Gooood morgon !

Skallebang

Har varit och jobbat hela dagen , blev ut ringd 8.30 imorse , började nio.. hemma strax före sex - huvudvärk och vrål hungrig :S
Är jätte trött efter en rätt hektiskt dag - blir ev jobb imorgon med. Nu tänkte jag tillbringa resten av kvällen i soffan med min käre sambo och kika på lite efterlyst - känner jag mig själv rätt så slocknar jag nog innan den andra reklam pausen. Kul tjej !

Släpp ut pinnen !

Här står sveriges sämsta (tycker inte ens om att kalla henne) komiker och sågar/ifrågasätter Petra medes humor .

Jag älskar hur petra tar tillbaka allt. ; )


a heart of gold

Just kommit hem från stadens gator . Gjorde mitt och hämtade upp Tobbe som varit på möte. Åkte mot T , tog en snabb sväng in på konsum och kom ut varsin bulle rikare . :) hem till T , Kaffe och surr - högstadiet , förvridna människor och givetvis hår var samtals ämnena.

Nu hade jag tänkt vara en god hemmafru och börja tillaga middagen tills D kommer hem från dagens arbete. tänkt att de får bli nå så lyxig som ugnstekt korv m. mos
Köpte 3 ringar falukorv när jag och T var och handlade för ett tag par 3 veckor sen. vi är inne på den 3.dje och sista nu , snart växer det körv ur öronen. Jag börjar bli smått less..

Tobbe är verkligen en människa med ett hjärta av guld , se så alla homosexuella/bisexuella - här har ni en kille värd att satsa på ; )



 

energizer !

klockan är bara 11.22 och jag har redan hunnit med en massa . Klev upp när D åkte till jobbet .. fråga mig inte varför. Gjorde morgon - så som kaffe , vakna med the voice och läste lite bloggar. På med kläderna och tog mig en timmas promenad med Acke i det härliga höst/vinter vädret , fick inte vakna till ett helvitt ersnäs, lite hade lagt sig så nu väntar vi bara på mer snö. Efter det knalla jag förbi pappa - läste morgon blaskan och nu är jag hemma , slagit på 3:dje och sista maskinen tvätt , vikt in sängkläder , handukar o dyl. nu är det dags för lunch och sen måste jag nog in en sväng till stan också. Ska kolla om Tobbe ska hålla sig hemma senare så får han bjuda på en kopp kaffe när jag lika så passerar han på hemvägen. 

jag är full av energi idag !
 

pensionär

Det snöar här , jag hoppas jag får vakna upp i morgon till ett snö täckt Ersnäs : ) 

annars är det dags för säng läge strax, ja innan 22 är jag i princip alltid i säng oavsett om jag är arb. lös eller inte. skönt att vakna utvilad på mornarna och ha hela dagen framför sig. :)

Lät mer som om jag skulle vara 63 än 23 ;p


Nytt


Har varit nå så fruktansvärt less på min enormt taskiga blogg design , blev tipsad om en tjej med gratis designer . Nu har jag något nytt och fräscht - Det tackar jag för ! Malinsofiacalmebring.blogg.se
Har ändrat tysnittet något så vi får se hur det kmr se ut.

bara jag dag..

Idag är en ta igen sig dag , även fast jag är sjuk så har jag varken haft ro eller tid till att kurera mig . Men idag är det måndag - en tråkig dag på veckan så jag tänker bara lata mig och samla krafter för att bli frisk.

ska ta igen lite missade program på diverse play kanaler. Först ut är Andra avenyn : )



fylle sjuk vs flunsa sjuk..

Min förkylning blir bara värre och värre så de blev inget jobb idag heller :S Sitter och kollar in reprisen av fredagens idol, hör hur grannens hund här under sitter och tok ylar samtidigt jag varvar snorpapper med att måla naglarna.. D ligger fortfarande i sängen och ( gissar på att han ) plågas att gårdagens alkohol intag.

OM jag känner att jag mår bättre framåt eftermiddagen och D vaknat till liv tänkte jag ringa och kolla med persö borna om dom ska hålla sig hemma så vi kan åka och hämta diesel faten så vi får allt ordnat innan vintern. Måste bara kolla så papps har släpet hemma.

nu tänker jag försöka få i mig lite "brunch" , blev lång sovmorgon eftersom jag var tvungen fara och hämta fyllot i natt , hade så svårt att somna om när vi kom hem igen.. tror jag inte somna förän runt 05 :S

flunsad flickvän

Har just skjutsat in gubben till stadens gator , han satsar på galej så får den flunsade (ingen grisflunsa) flickvännen ligga hemma i soffan framför en film och kurera sig. Blir inget jobb imorgon heller , mår mer skit än imorse så.. där försvann en helg helgs extra pengar. :S men vad ska man göra?? ..  

Nu ska jag göra mig lite Te med honung och lite diverse smaskens , invänta csi miami och efter det tror jag bara det blir filmen och sängen.

Måste säkerligen hämta fyllot i natt .. 

Aatjoooo!!

smittorisk

Blev inget jobb idag , for dit till nio då jag började men jag är för förkyld så jag blev "hemskickad" :S Så är de när man jobbar inom vården , även om jag själv känner mig relativt tipp topp då jag inte har feber eller så ,  så är jag en smittorisk när den/de andra har så pass nedsatt imunförsvar. :S

Känns nästan som när man skolkade från skolan när man var yngre, för när jag kom hem hade jag ju ingen som helst ro till att krypa ner i sängen eller soffan för att "kurera" mig.. Nej , jag är ju bara lite snorig så jag drog iväg till pappa på morgon kaffe och sen for vi vidare och köpte en bil åt han.. vilken i ordningen vet jag inte.. haha! Så lite skolkigt känns de som minnsan ändå. :p

Har även varit och hämtat Lillasystern efter hennes och suzie gårdagsbravader.. På ett tag ska jag skjutsa hem henne åt pite , för donnan själv är inte körklar :P
Sen är vi "bort" bjudna på middag hos grannarna N & J : ) Blir lugnt ikväll ..för vem vet om jag är mindre snorig imorgon så jag kan jobba ? ; )






tidig morgon

Snorig , hostig och allmänt trött sitter jag här med kaffe koppen i högsta hugg.. sällan jag är vaken den här tiden på en lördag morgon men idag vankas jobb 9-18. Igår var de party hos grannen närmare bestämt hos nina som fyllde år , socialisera mig en stund tills dom skulle iväg ut på krogen ,smaka på en cider och mkt mer än så blev det inte..
Hund prom och sen stupa jag i säng brevid D..

Missade idol igår , kanske var lika bra.. hur skötte dom sig med MJ låtarna... förstörda ? tänkte om man vågar sig på se reprisen på söndag.

Näe , nu är de dags för ett ryck..

Hörs ikväll..

sån där utmaning..

var in och läste hos Nina och vart utmanad.. brukar låtsas att jag inte sett men nu var de ett tag sen så ..va fan , de är bara köra i brist på annat..

1. Ta fram din mobil.

2. Gå till inkorgen!

3. Svara på frågorna genom att skriva första meningen i sms:en

4. Fråga 1 - första meningen i första sms:et

5. Fråga 2 - första meningen i andra sms:et, o.s.v

6. Utmana ett par personer

 

1. Vad skulle du säga om din partner var otrogen?

Skål! :p

 2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
vill inte jobba för jag är typ handikappad

3. Vad är det första du säger när din kompis blivit påkörd av en buss?

haha, ja vet..
4 Vad är det värsta du skulle kunna säga åt din fiende?
jag kommer på en gång !

 5 Vad skulle du skrika om du vann en miljon?

ska kolla.

 6 Vilka ord skulle du säga till gud om du träffade honom?

jag klarade det!!!!! :)

 7 Vad vill du höra mest av allt?

skulle vi kunna få låna din bil ikväll ?

 8 Vad kommer bli dina sista ord i livet?

Ringer på en stund

 9 Vad säger du till en nära vän som fått en dödlig sjukdom?

okey, de var ju synd


vem ska man utmana då?? ... Den som har tråkigt och vill...

mama´s boys !

har just legat och sett de senaste avsnittet av mammas pojkar .. vad ska man säga.. är nog bara för att se vad tjejerna gormar om/har för sig man ens tittar på det , känns lite bigbrother eller nån sunkigare dokusåpa över det hela..
tills kvälls käk vart de resterna från Chokladtårtan/kakan jag bakade i söndags och nå hallongrottor jag och Jossan slängdde i hop i tisdags.. Nyttigt? nääe , Gott ! JAA :D 
Nu är de dags för kvälls bestyren sen ska jag krypa ner brevid mitt snarkande monster till sambo..

ställer bort bilen för i år..

grattis till körkortet sis , inte en dag för sent och väldigt efterlängtat. Riktigt efterlängtat :p nu slipper jag agera taxi.. Wiho , gissa vem som har två år att ta igen??.. :P





Ett livstecken från ersnäs

jag lever och mår , Josephine är här och hälsar på , D jobbar och står i .. Allt är i sin ordning .. har bara haft noll blogg lust.

men var ju då på Annas födelsedags fest i lördags! Väldigt lyckad fest , nya som gamla bekantskaper :) esset i rock ärmen var ju såklart annas present som de flesta gått ihop till . Ett fallskärms hopp nere i Umeå till våren/sommaren :D spännande ! Åker med ner när hon ska , får inte missas ! :)
Sen vart de utgång - allstar , helt ok.. men vandra över till ( hör och häpna) cleo.. Mötte upp D med vänner .. Satt där en stund sen åkte vi hem.

Söndagen vart de full rulle , D som fyllt 27 skulle ha födelsedags fika.. börja gorma med tårta.. efter många om och men ( hjärnkontoret är väl aldrig riktigt med dagen efter) så blev de två goda choklad tårtor :)
släkt och vänner var här i omgångar fram till runt 20 tiden.. städade bort , sist rastning av hunden och sen stupa vi bokstavligt talat i säng båda två..


lite bilder från lördag..
 







saturday

Idag ska de handlas , bakas och fixas inför kvällen .. En dag där jag har fullt upp med andra ord. Imorgon eftermiddag kmr släkt och vänner och firar D som blev hela 27 år igår <3  så en tårta ska knåpas ihop och något enkelt fika bröd.
Ikväll är den omtalade glitter och glamor festen , fortfarande ingen koll på vad de blir att köra på.. dålig respons på tipsen minnsann.  blir nog kanske bara lite enkelt med lite spray glitter i det lockade håret och nå snajsig glitter ögonskugga.. vi får se

Tips mottages!

På Lördag är jag bjuden på födelsedags fest då Anna fyller 25. Det är tema fest och temat för kvällen är glitter & glamor. Jag är då tjejen utan fantasi och ideér , vad kör jag på ?  släng in alla era tips ni har så jag har något att gå på , inte för utspexat som christer lindarw eller likande då utgång även gäller. :)

Se så , sätt igång och tipsa ! : )

 

regn & rusk

Kunde inte sova särskilt länge idag , klev upp redan 7.30 då D begav sig mot jobbet.. Piska och levde om nå så fruktansvärt utanför fönstret. riktigt storm väder här uppe idag.. jag gruvar mig för att behöva ta ut Acke , är ju för bövelen inte ens hundväder :S Tur D tog ut han innan han for imorse :p

Annars måste jag in på Arbetsförnedringen och lämna in papper som ska skrivas på innan fk ska ha dom.. Blir nog det ända ärendet jag ska uträtta i stan , sen ska jag försöka ta tag i lite städning , passar bra i detta piss väder.

ja de är min dag än så länge..

ett varningens ord.

Har fått meddelat via aktiva radiolyssnare att smhi har utfärdat klass 2 varning över norrbotten . hård blåst och 10-20 cm nederbörd , alltså tippar jag på snö då vi har minus grader från kvällen till morgon.

Så skicka ut era karlar eller om ni vill göra det själv och börja byta till vinterdäck om ni inte redan gjort det. Kmr nog var ett helljockes väglag imorgon.


jag bara SKA

Jag ska ha Pizza till middag idag , även om de ska sluta med blodbad mellan mig och D :p Dan är en snål stjärt och tycker man inte ska lägga pengar på sån onödig skit när willys finns.. (japp ica maxi t.ex är för dyrt) .. Men idag har jag är jag förtjänt av pizza och jag bara SKA ha det.. så de så !

Allas våra husfruar

Ikväll börjar det! Så jag har längtat . Desperate houswifes ! tv tablåerna är full proppade med säsongs premiärer den här veckan. :D
Det är nu man vet att det är höst !

Fika hela helgen..

Lördag . Dop av albin.. = fantastisk smörgås tårta + massa annan go fika
Söndag. Födelsedagsfika i stan då D´s lillasyster fyllde 15 = smörgåstårta ,marsipan tårta och annat go fika. 

inte allt för ofta de blir så mycket fika under en och samma helg : )

Annars har helgen flytit på lugnt , ställde upp och chaffa åt moster och thomas i Lördags. blev även några övriga hämtningar och lämningar. :) 

det var min helg i stora drag..

Josephine har stannat över här sen igår , kände jag ville ha lite sällskap och hjälp med att " ställa tillbaka" dygnet litegrann.. :p Jag tycker det är KUL att vara med henne , eller med mina syskonbarn urhuvudtaget så man tar ALLA chanser man får att vara med dom.  Elina är aldrig omöjlig om man vill "låna" flickebarnet , konstigt om vissa andra fått en annan uppfattning . har man inte nog med kött på benen så att säga så tycker jag att man kan hålla sin åsikter för sig själv.


var väl ungefär allt jag ville säga idag. :)

nämnde jag att jag är sugen på smörgås tårta?

käre gode gud .. typ..

idag är det dop som gäller , det är systersonen Albins tur idag. : ) och kl 12 ska vi befinna oss i Hortlax kyrka.
Och så jag längtar efter smörgås tårtan som ska bjudas på efteråt ..mmm.. var gode länge sen nu! :)

Fredagen var lugn , D var o skruva lite med André , själv så hängde jag med Nina och färgade lite hår och så.. En lugnt skötsam kväll med andra ord :) Blir även så ikväll skulle jag tro.. kanske att man går på hockeyn om man får med sig någon.. VARFÖR är alla mina vänner så ointresserade av sport?!?!!? :p

ja ja , dags för dusch , lite fina kläder och ett ansikte..  ska hinna väcka trötter också däremellan.. Vi ses !





Och T om du ser det här så glömt inte gratta mammsen och lasse på deras dag från mig :D Dom gifter ju sig nämligen idag :D
 

då var det gjort

Nu har jag äntligen fått se män som hatar kvinnor . Nina kom över och berätta att dom lånat hem den så jag kila över i ett nafs och joina dom i soffan .  Guuuuuuuuud så bra :D Ångrar inte en sekund att jag bytte ut städningen idag mot lite film . Nu ska jag bara släpa mitt arsle till biografen och se flickan som lekte med elden också! den lär säkert vara lika bra : ) någon som sett den ?

Väntar förövrigt in nina , snart ska vi dra oss mot g-stad och Sara , ska fylla i och fixa till min tatuering på överarmen. grejt !

Hur bra , cool , snygg och allmänt stenhård är inte lisbet salander ? :)


Förvirrad blondin



Ja jag skulle vara snäll med pappa idag och fara och ombesikta hans ena bil eftersom han jobbade. inte så svårt tänkte jag ( skulle bli första gången).. Sagt och gjort , hoppade in i bilen och begav mig mot storheden och bilprovningen.. Kan gott säga att var enda en som var där såg felet i finn ett fel.. JAG på bil provningen ! har aldrig någonsin känt mig så förvirrad som jag var där , glömde nästan bort reg nr och när de stått och blinkat ett tag att de var min tur så klicka de.. börjar köra mot hallen och kommer inte riktigt in med "nog hög fart" , rullar lite tillbaka.. tar ny sats och smyger fram.. hade fönstret lite öppet och hör besiktings killen säga till sin kollega.. "öhh , hon ser helt vettskrämd ut".. med ett leende på läpparna.. hmm , de var ja ju också.. kliver ur bilen, tar nycklarna med mig ( ren vana) .. han får på minna mig att lämna dom i.. Hur dum är man inte, klart de måste ha nycklarna . står som ett fån , betalar och snabbt som attan åker därifrån när de är klart.. Ja! en sak är säker.. Jag har inget att göra på bilprovingen!.. :p

hair day

Igår fick jag avin på mitt efterlängtade paket från Lyko. Kunde inte hejda mig länge så slängde mig i bilen efter att D kommit hem och brännde till Preem.



idag ska de joxas med håret minnsan .. De ända jag skulle behöva är lite fix med utväxten , men jag klarar mig en stund till. :) 


Lyko verkar vara ett toppen företag , tog 2 dgr efter beställning att få hem det. billigt också .. Dom verkar ha många kampanj erbjudanden och ett stort sortiment :) Kika in och titta HÄR!