Ny lur !

Köpt en ny mobil idag, en Samsung S5230 touch :) - ska kasta den gamla långt åt helskotta även fast den bara är drygt ett år gammal , ingen idé att ha en telefon som lever sitt eget liv.Var även på Parelle idag med syster , införskaffade mig en hel del nytt smink , priserna låg på allt mellan 14,50 - 100 :- dom kör på det fram till den 27:e .. passa på , många roliga sorter & färger :)kidnappning

God morgon! Ledig dag och uppe strax före nio :) den tidiga morgonen beror på att jag fick för mig att kidnappa med mig ett stycke 4 åring igår kväll från stockbäcken.
Så idag blir det en Moa & Elias dag :) 

 

Vill ha!

åh! sitter med värsta beslutsångesten , vill verkligen beställa hem nå smycken.. Och givetvis inte vilka som helst utan från Rock by Sweden Åsitas  - Laila Bagges kollektion.

Och det är inga billiga smycken vi pratar om..

slut summan skulle isåfall landa på 1574:- för 1 halsband , 1 armband och 2 ringar.. hmm :S
sammanfattning

- förfest i bilen
- boden travet 
- björkelund
- farmen , drängarna , dans, tjuren & alkohol i mängder
- i säng 05.00

Fantastiskt roligt :D

Det var en blöt, mycket blöt kväll på alla de sätt .. bokstavligt talat. mina skor är leriga , förjävla leriga.

bakfylle ångesten har ännu inte infunnit sig , blir väl som sist och kommer dagarna efteråt..

Tack till alla som gjorde kvällen med mig :D

dagen före..

..ångesten jag kommer ha imorgon.

Jag har blivit iväg lurad att fara på bla farmen. Och här har man jobbat förmiddag och klivit upp 04,30 efter ca 2h sömn.. Hur ska detta gå?
Fick iaf bytt pass imorgon så de gäller att hålla sig rätt städad då jag ändå måste jobba , dock börjar jag 14 ist för 06 :)

Nu duschen!

Förbannad!

Jag är heligt förbannad på grannarna under oss.. Fick ett samtal igår em av en annan granne , hans ungar hade varit ( som alltid) ute och lattjat på gården och området här kring oss . mitt vad det är så flyger grannens ( de under oss) hund , förövrigt HELT oprovocerat på en av flickorna , biter tag i armhålan och släpar henne efter backen , biter i ryggen och säkert nån merstans.. Lill tjejen skriker i förtvivlan och pappan är snabbt på plats för att avvärja hundfanskapet..  

efter att situationen "lugnat" ner sig sliter pappan upp dörren till grannen som ligger och sover - skriker några väl valda samtidigt han försklarar vad som skett..

vad får han till svar? - öööhh fnyyys öhhhh ahhhaaaa öööh!

Hoppas innerligt det blir stora konsekvenser av det här och att dom flyttar , dom har inte gjort annat än irriterat resterande grannar.


Fick den här bilden mms:ad när dom var inne på akuten :(

ofokuserad

Känt mig som en rookie på jobbet idag , de är farligt att vara ledig för "länge" .. Och det är PÅ TOK för farligt att vända dygnet som jag gjort. Vaknade 05,35!!! 25 min till  jag allra senast ska infinna mig på jobbet, pigg och fräsch, Hann inte ens få i mig mitt morgonkaffe knappt en morgoncigg , hopp ikläderna så där lagomt vaken.. var inte mer är 15 min sen men oj vad en försovning kan sabba en hel dag.
Totalt ofokuserad och massor att göra - hoppas det inte blev allt för mycket för min efterträdare att städa upp. Nåja, där baki har jag fått sopa upp någon gång och då så jag har väl tillgodo ;)

Upp tidigt imorgon igen , dock ledig men annat att göra.. Dags för en låååång varm dusch för sen mina vänner SKA jag sova!

Jag undrar när jag ska få tid till mig själv ?

 

dagen som sådan

Så vad har dagen bjudit på ? Lite trevlig shopping , hann inte med så mycket då klockan drog i väg när jag och Jossan fick vänta på Elina när hon var hos käftis.
Kom iaf hem med en tröja , tunika och ett par leggings .. Om det nu ev blir festande med Lisa & Jenny på fredag så kändes det roligt med något nytt ;)
 
göra stan..

Suzie åkte just efter övernattning här och in kommer elina och jossan.. Idag ska vi göra stan , mjukglass och lite shopping :) Fint väder , Humöret på topp .. tror minsann det blir en bra dag idag..

Imorgon är det jobb som gäller igen efter 4 dgr ledighet , längtar nästan litegrann :) Dock blir de tungt med 06 - 18 pass , men de är bara att bita ihop. Har trots allt världens roligaste jobb.. enligt mig iaf :)

duschen nästa...

tror de blir en bra dag idag..

god morgon!

Sovit som en prinsessa i natt. :) Vart inte ens ond när jag blev väckt av telefon.. :)
Sol ute idag , Ska knalla förbi papps och hjälpa han lite på gården med diverse sysslor , sen i em åker jag mot grann kommun för att titta på Josephine som ska sjunga på sitt dagis. Hon ringde igår och fråga om jag ville komma och titta , klart man inte kan säga nej då , trots allt jag har att göra. :)