man ska aldrig säga aldrig..

Crusingen igår var lyckad.. styrde kvällen till ära som sagt, MYCKET folk och kanon väder : ) Dock tycker jag det är så tråkigt att de bara blir mindre och mindre jänks för varje år.. Eller är de mupp mercorna & vofflorna som blir bara fler ??!?!
Hursomhelst så ska man inte vara för säker på sin sak ang att de är så lugnt och fridfullt att köra sin far m. vänner.. HA! de hände en hel del hit och dit : ) men kan iaf summera det så att Ida & Oskar var mina änglar.. haha !



vaknade seeent idag , ågren när jag ser att klockan närmat sig 12.30 när jag öppnar ögonen. :S Fort upp ! Ville inte missa några sol timmar alls.. Och när jag öppnar dörren med morgon kaffe i högsta hugg så dundrar jag in i något som kändes som en vägg.. SATAN i gatan vilken värme .:D 



bara legat och slappat på gräsmattan och altan i princip heeela eftermiddagen.. Nu hoppas jag att mitt försprång räcker litegrann tills D kommer hem.. han behöver bara tänka sol så blir han bajsbrun.. mupp ;)

 

det är helt enkelt bara underbart !

Vilken dag, vilket väder : ) har gått omkring som en solstråle hela dagen.. dock lite tråkigt att njuta av det vackra vädret själv.. Nåja, endast 3 dgr kvar ; ) de ska jag väl kunna klara..

Ikväll ska jag styra cadillac..
: ) Eller rättare sagt ganska snart ska jag iväg , väntar in D´s samtal sen är de lite fix och sen iväg.. antar att de kommer bli ett jäkla håll igång på crusingen ikväll , sol & crusing = öl & folk i mängder ! me like : )

Skönt att  vara chafför så tar man sig upp i tid imorgon och kan njuta av förhoppningsvis ännu en solig dag ! :)

att bara vara...

Solen försvann ..likaså motivationen till att tvätta bilen..  Nåja , har lite tvätt och annat som skulle behöva göras något åt.. lika att passa på OM det nu skulle bli så bra väder i helgen som de lovat...

Jag kör lite av en städ dag i hemmet lugna vrå då.. gud så skönt att bara vara..

Strålande !

Solen är här. : ) Humöret på topp ! Ska in till stan trots allt idag , närmare bestämt på 1½ timma... Ska hjälpa en vän i "nöd" .. :p sen är de racka vägen hem.. vänta in D´s dagliga samtal sen om värmen håller i sig och det inte får för sig att börja blåsa mer så ska jag greppa tvätt svampen och tvätta upp lill peggan.. den behöver också göra sig sommar fin : )


vandrarna..

Så har det även varit full rulle hela dagen idag med.. imorgon är de jag som stänger av omvärlden och bara är för mig själv och gör det JAG vill , NÄR JAG vill..

En liten rolig sak hände när jag satte mig i bilen och skulle rulla åt Pite tidigare i dag... Hinner bara svänga ut på E4.an och köra ett par hundra meter och det blir enkel fil.. inget med de , men börjar smått känna mig ytterst irri när alla bilar framför mig bromsar ner i 50 -60 (?!?!) .. i rusnings trafik för den delen.. känner att jag inte har tid med trafik stockningar osv... ser nå reflex västar längre fram , h-vete ! polis.. vad fan är de nu då!? svär jag högt för mig själv , varför i helvete står dom här efter väg kanten när de är enkel filit ?!.. men då jag kommer närmare upptäcker jag att de är bara herr fylking och herr aschberg på sin vandring mot hpda .. Haha ! genast skiftade mitt dåliga humör till ett större leende på läpparna.. med trafikanterna visade ju bara hänsyn för sjutton gubbar.. och här för väntade jag mig trafik störningar .. ja oj oj.. : )



Dom gör det bra gübbarna efter vägen och för en otroligt god sak.. synd bara att de ska krävas att två kända män ska behöva gå genom hela sverige för att få de såpass uppmärksammat :S

påtal om annat... nu längtar vi efter sol och värme.. och jag HOPPAS innerligt att de blir som smhi lovat ! steeek hela helgen! : )

same old..

fattiglapp ... Då var man bankrutt igen .. Skatten & försäkringen på bilen är betald med de sista pengarna.. endast några futtiga kronor kvar på kontot.. tur D kommer hem på tisdag , han har förhoppningsvis nån peng då han "sparat" ett tag..

ingen som har en skattebefriad bil till salu så har man iaf en utgift mindre ?.. :P

Kaffe rep !

Efter att jag tagit mig med bussen in till stan och hämtat bilen har jag hunnit med litegrann.. pratade som vanligt mitt dagliga samtal med D och efter det så gick jag hem och fick ett bak il.. just de.. Ställde mig och snörde ihop nå citron muffins och de passa bra eftersom Thurfjell och Malin var kaffe sugna.. likså Nina.. eller ja.. hon var nog mest ute efter muffinsen.. : )

Sen har vi hunnit med en massa skvaller.. Nina var söt och klippte klor på Acke också.. Tack och lov slapp jag ! , de är inte en lek att få dom fixade på han .. Det fick även nina erfara ikväll .. :p

Hursomhaver.. fotbollen ljuder i bakrunden.. snart dags för säng läge... imorgon är det ÅTERIGEN måsten som ska göras.. Suck !


åka kollektiv trafik !

Piss väder ute minst sagt , Jag vill ha sol men den lyser med sin frånvaro .. Jag hoppas att helgen blir bra iaf , dom snacka nå på vädret att det skulle bli en kanon lördag med en massa värme.. Hoppas Hoppas.. Då blir de lapa sol så mkt jag hinner sen blir det ev så att pappa ville jag skulle styra klabbilacken.. : )

Snart mina vänner måste jag promenera ner till bussen , :S  japp ! jag måste ta bussen till stan , suck!.. Lämnade ju bilen hos Sandra igår med tanke på att det fanns lite alkohol i kroppen , hade inte varit någon bra idé att köra hem.. vill ju behålla både liv och körkort för sjutton gubbar.. så en buss resa in kanske inte är så farligt ändå? ..   men ack så jobbigt ! man blir allt för bekväm med bil..




Nåja , ska facebooka lite nu innan jag måste ta ut Acke innan jag åker..


Pix !


Tobbes födelsedags firande i sin hel helt  : )

Färjan , nån öl och gott sällskap !



Phu !

Hemma efter en trevlig dag & kväll .. fixade  T´s present på fm med Sandra , och han vart  så glaaad.  : ) Sen har vi vart på färjan en sväng tagit oss en öl och firat lill gubben... Nu är jag trött efter en otroligt intensiv dag , dax för sängen..

God natt !


idag är ingen vanlig dag...

.. För det är Tobys födelsedag : ) Hurra Hurra hurra!


ställde klockan på 8 så man kommit sig upp i tid , vaknade inte bara av klockan utan även morgon solen som värmde sådär lagomt mysigt , kaffet är upphällt , vakna med the voice surrar i bakrunden och dagen känns som om den kommer bli bra : )

har massor att stå i idag , några ärenden och lite annat som ska fixas sen ska jag möta upp T mfl för födelsedags firande : )

Det är ju även t´s loverboy christians födelsedag så ett stort grattis till honom ska väl också sitta på sin plats! :D 

Gooooood morgon folket !

Inte en sån där vanlig slö söndag

Nä för idag har jag faktiskt fått tummen ur och gjort något.. Söndagar blir allt tråkiga och slöa , men idag bestämde jag och t att vi skulle ta en lite söndags shopping ute på storheden.. : ) hämtade upp han vid halv tre tiden och de blev djur magazinet, biltema ,rusta, jysk och sist men inte minst max mat till middag : ) handla sånt där bra och ha saker ni vet.. Kom hem med lite gardiner , sköljmedel , glödlampor och sist men inte minst ett nytt franskt manikyr kit : ) så nu ska jag kirra mig sommar naglar ... :D

Som det ser ut nu på både himlen och yr.no blir det fint väder imorgon , ska lapa sol så mycket jag bara kan .. Måste tyvärr in en snabb sväng till stan på ett viktigt ärende.. tror nästan jag ställer klockan och bränner in runt 10 så har jag hela dagen med sol framför mig. : )

Här kommer en bild på min färskaste systerson också ! : )



Grattis !

Nu har familjen lönnberg blivit 4:a, En till liten kille har kommit till världen 11.51 idag : ) och Elias har blivit storebror .. Än så länge knappa uppdateringar från förlossningen men inget namn har krabbaten ännu , tills dess får han heta lillebror ! :D

Är så nyfis på se den lille och lukta på han , finns det nå bättre än att snosa på en liten? : )

GRATTIS till syster Jennie & Hans !

Dancing queens !

gårdags kvällen blev bra , mycket bra! hade super trevligt även fast jag var relativt nykter.. Skratta mest åt Sällskapet som var några öl fullare : ) Vart dans inne på allstar och jag satte mig bekvämt i en av stolarna och kameran fick sköta resten : ) Dock har inte Tobbe sin sladd så jag kan lägga ut bilderna men när jag kommer hem så åker dom upp : )

Tobbe har åkt till sin mami , själv sitter jag här hos han och väntar tills man blivit någorlunda körklar..  känner stressen krypa inombords då jag snart måste infinna mig hemma hos papps när D ringer.. är så besvärligt när han inte kan ringa mobil samtal. :S

well .. allt från mig för den här gången.

får de lov att vara en kopp ... öl?

Nu är jag hemma hos T efter en lååång dag bestående av städning , städning och åter städning.. Mor min kom 10.30 imorse med städ tillbehören i högsta hugg..  Hon är en städ skada eller något , hon älskar att grov städa.. hur man nu kan göra det ?!? men jag tackar inte nej till städ hjälp med tanke på att jag och D är ganska bra att bara städa på "ytan" så att säga. :p Fint vart det och jag är evigt tacksam min mor som är så rar och hjälper : )

Somsagt sitter jag hos tobbe , blev bjuden hit på en , två eller tre koppar öl : ) som jag själv fick köpa med mig visserligen.. men vad gör man inte för sällskap och surr en lill lördag.. eller blir de lill fredag med tanke på att de är en "söndag" imorgon?

Hursomhelst.. SKÅL! :D

WHAT!?!?!

Imorgon är det jag som tar kontakt med en jurist på hyresgästföreningen , att höja hyran här ute IGEN det funkar bara inte.. big no no !!

hittar en så där smart undangömd lapp uppsatt när jag var ute på kvälls prommen med hunden att nu håller hyres värden på förhandlar uti höjda hyror.. 3:dje gången på ca 2 år... KISS MY FUCKING WHITE AS!

Hyra 4444:- / mån. för våran 3:a 75kvm obs! KALLHYRA! 
Ej stadsplanerat område ..
mögel i huset
i stort sett inga föråds utrymmen..
ingen tvättstuga..
sopor ÖVER allt..
inget som helst underhåll på MINST 10 år på hela fasaden eller annat... :/

Nu är det krig !

fullt upp !

Har då äntligen fått barret fixat av sandra : ) Är lika nöjd som alltid , den här gången tog vi lite mer uppklippt bak så de är lättare att få lite volym i mitt annars så platta tråkiga hår .. vart en snyggt inklippt sne lugg ist för min vanliga raka även en toning på och blekt utväxt. : )

vi tog en middag  på corsica när vi var klara , Jeanette Tobbe och Sandras mami slöt upp : ) var inte hemma förän runt 12 trött uta bara h - vete ..







idag har jag inga som helst särskilda planer och det känns bra , har inte haft mkt tid till övers för alla måste göra + stackars Acke.. har blivit mycket ensam tid för han på senaste så idag ska vi göra en förenklad version av människo sök : )




Morgonen startade INTE med ett leende på läpparna direkt , dom som vet vad jag pratar om vet.. NÅN GÅNG MÅSTE VÄL KOMMUNIKATIONEN BÖRJA FUNGERA!! Nötter !

ballis häng!

Suttit och njutit av solen från 10 snåret fram till nu på balkongen , rastlösheten börjar göra sig påminnd , dags att röra på sig och sen glida mot stan och möta upp sandra .. Även en sväng förbi löne kontoret med T ;P haha!

ha en underbar dag !

Dont drink and drive !

Jag kan lugnt  påstå att det inte är vidare smart att prata i telefon , köra bil och dricka drickyoghurt samtidigt då du ska göra en skarp höger sväng och behöva växla.. :S

Dont drink and drive!



Jag som just bara i veckan städat ur bilen .. grundligt ! .... suck ...

summering...

Jag är helt tärd i kropp och knopp , Flytten åt svärmor har tagit luften ur mig.. 2 full späckade dgr från morgon till sena eftermiddag.. 4 stora spiral  trappor UPP har dom fått lägenhet , UTAN hiss.. nog vet man att man lever alltid.. : )
Som plåster på såren fick en välbehövlig slant av henne som tack för hjälpen : )

Annars har jag inte hunnit med så mycket annat , följde med ida & oskar till tuna på tema fest - schlager ! Fick träffa Carola , jan johansen , En från star pilots , caroline af uggla och alexander bard bla. : ) Fick mig några idol bilder också!.





Vid det här laget vet vi alla hur esc slutade också , Grattis Norge ! : ) skön liten visa minsann..
Ida har jag suttit i solen och försökt få lite färg , en bra start har jag fått så nu gäller det bara att ha ro i kroppen hädan efter och pressa mer. : ) åkte en sväng med T på willys och handla , stanna nere bakom fiskekyrkan en
sväng och njöt av solen och utsikten.

Nu har jag nyss kommit hem efter att vart hos papps och pratat med D , ska börja göra mig i ordning för att åka till Sandra och börja med mitt hår , nu är det dags igen för toning ,utväxt fix och klippning .. Sen ska jag även fara och hämta min blivande ED HARDY tröja ! :D

Bilder på friss och tröjja kommer ev senare , beror på när jag landar hemma vid datorn igen..


Movit movit

Morgon kaffet är upphällt och jag sitter här och försöker vakna till liv , ska snart åka och möta upp svärmor i Alvik , Dom börjar flytta ut från huset idag så jag ska ställa upp och hälpa till med den saken ..
tungt som bara den att ta sig upp , har under några kvällar nu blivit rätt sent att ta sig i säng så halv 8 är jag inte van att släpa mig upp direkt..  Äh! Jag får hinka kaffe och slå på lite musik så kanske de gör susen..

Dags att ila..

Sällskaps sjuk

Elina och Josephine har kommit till mig idag för att natta över , ÄNTLIGEN sällskap ! : ) Nyss ätit middag så nu smälter vi maten och är strax på väg mot storheden , Ica maxi för att inhandla lite små gotta som ska tryckas när flicke barnet gått och sova för natten.. : )

Ja då vet ni ...

Nu räcker det !

Nu tar jag mig råd att klicka hem nå nya sommar kläder + skor , Får leva på bröd och vatten näst kommande månad men fallet är så att jag behöver nya (sommar)kläder. !!


Godmorgon förressten !

patriot !

jag är inget större fan av varken henne eller låten , men jag håller tummar och tår att det går bra för henne i kvällens semi final i esc  , Hoppas på få heja fram sverige i finalen på lördag..




Eurovision song contest  Semi final 1 kl 21.00 Svt 1 , det missar framför allt inte jag ! :D




Sånna här gånger saknar jag en gammal vän .. Det finns bara en person som jag älskar se schlager med...

städ mani.. JAG?!

Snart är jag ute på vägarna igen med min lill pegga , snart mycket snart... Har hållit på dammsuga den hela dagen och tro mig det är inte lite att dammsuga när D har haft båda hundarna där i , Är inte riktigt färdig med allt ännu och de nya skyltarna har inte kommit än så runt fredag bordes jag ha igång bilen.. Imorgon fortsätter jag putsa och gno på i bilen , den ska bli som ny , ska även vår tvätta skrutten , den ska skiiiina : )

Färdig i kropp och knopp , är hos papps nu , ätit middag med han och snackat skit .. Ska strax bege mig hemåt och ta tag i skrubben , Där måste det rensas och städas upp.. helst igår..

Alltså mina dagar består i städning & tvättning i alla de slag , förstår ni hur tråkiga mina dagar är ?!?!?! Save me !





3 veckor kvar...

bilder

Några lovade pix från Elinas födelsedags fest , måste ta mig i kragen och fota mer när jag ändå håller på.. Här kommer några få iaf.







vet inte om han prisar gud eller vad han har för sig.? ; )


Upptaget !

har haft T som "inneboende" i helgen , han hade förstås med sig sin laptop så min bredbands kabel har suttit där ( har inte trådlöst lr router :S )
har försdökt få tillfället att uppdatera mellan varven och titta lite annat internet gotta  , men av någon anledning har datorn varit upptagen hela tiden.. : ) T är inne i sitt online spels nördande igen.. suck ... : )

Klockan är fruktansvärt mkt för att vara söndag , uppdaterar imorgon med bilder från helgen och annat krafs..


 

super natural

hmms, varför publiceras inte mitt inlägg nedan från igår? ? , testar igen då bara för ordningens skull..

Det märks att man inte är förälder , Phu ! ungen har sugit musten ur mig sen igår. : ) Och inte nog med att Elias sov till idag hos mig så hade jag ju även lovat att passa jossan mellan 18 och typ snart .. Är helt färdig ! Ensamstående föräldrar är ju för tusan i mig över naturliga som fixar vardagen , själv är man borta efter en dag..

Tur att de är "helg" imorgon , ska spendera helgen med T , hämtar upp han imorgon em och så åker vi ut till byn .. lagar lite go middag och surrar över ett glas vin , Har saknat mig gay nu när christian varit uppe i veckan och raggat på han ; ) och då är de ju klart man inte vill störa , turrturrduvorna där :P ... Lördag ska vi iaf på födelsedagsfest hos Elina på durrudden :)  Då ska han och jag återigen visa vart skåpet ska stå och slå klackarna i taket. : )

Fick prata ett kort samtal med D ikväll btw.. Imorgon bär det iväg ner till Ume för han.. Ersboda.. hade hoppats på annat , men... what to do , what to do.. bli aningen längre resväg för besöken än jag tänkt . Men förhoppningsvis rusar dessa 4 veckor fort förbi och han infinner sig i hemmets lugna vrå igen. : )

slut tramsat för ikväll , ska städa upp efter sessan här och göra mig redo för hem färd så fort nyström/holmgren behagar sig komma hem : )

hur får man det att gå runt ?

Idag är har jag äntligen fått säng ramen och säng borden sålda.. Kunde inte komma lägligare , när man lever som en kyrkråtta är alla pengar i världen värt mkt, väldigt mycket.. 1400 :- rikare , har haft en sån stor lust att åka in till stan och förnya garderoben lite men fattig som man är så lägger jag hellre pengarna på bilen så jag kan ta mig omkring ist.. har haft körförbud :S obt. skatt. .. är inte lätt att fördela 5000:- / mån på nöjen , kläder , mat och bil.. Nåja , nu är bilen kirrad och har jag tur rammlar det in en annan peng snart. :P 

Nog pratat om ekonomi . Elias har kommit hit ikväll , tyckte att det var dags för systersonen att komma och sova hos moster.. Blir så ensamt när inte D är hemma och nu när även Elina och Josephine flyttat  så har man ju inget  att göra.. blah !

Aja , Lillen har just badat , Dags för välling .. Måste ila..

ha de gott !

Bränd blondin

valborg var fantastisk på alla de vis. : ) En spännande kväll som sluta alldeles för onykter kvart i fyra på morgonen..

Hann med en hel del igår , för party , majbrasan , mera för partyn på diverse ställen i byn , pubas på logen och till slut efter fest med bad tunna.. Så härligt tills jag av någon anledning ska ställa mig upp och greppar Röret där de eldas i från , har aldrig känt en sån smärta... AJJJ! nu snackar vi bränd blondin .. vart inte mkt mer badande för mig efter det..

Just nu ser det inte så farligt ut , men ont gör det och de lär bli värre när äckel blåsorna kommer fram :S
















Förjävla dåliga bilder , hade ju knixa till nå inställningar och inte fatta jag väl det efter mina öl..