mjo du

Veckan har startats med diverse nyinköp av jul pynt , gardiner och lite annat - jag o sambon har varit och rännt på storheden på eftermiddagen..

Nyss smält i mig en underbar middag bestående av tacos :) D åkte just till bnäset för häng med grabbarna - själv ska jag strax fortsätta med pyntet sen koka lite glögg eftersom vi inte hann med det igår.. Lite första advent ikväll ist för igår blir det. :p

Det var ungefär de jag hade att berätta...


Piteå

idag tänker jag tjuvstarta julpynteriet en dag tidigare - kan inte hålla mig :) Plus att imorgon är de väl skyltsöndag om jag inte fått felaktig information och då har jag inte tid att pynta.
Känns skumt att snart är det jul och ingen snö har ännu kommit , kanske känns mer om man får pynta lite. :)

Nåja ..

Igår var man på Kalles i pite - girls night only ;) - strippor ( som vi dock missade av nån anledning ) - "transor" som höll låda och massa sexleksaker att klämma och känna på :) Härlig kväll med härligt sällskap :)
var hemma runt 02.30 tiden sådär lagomt rund under fötterna. Mitt sparsamma drickande igår resulterade i ingen baksmälla from hell idag eller skralt på kontot.. haha!  En hel lyckad kväll med andra ord ! :D
Tack tjejor för en super kväll :)

levande väckarklockor !

Nu var det ett tag sen jag visade livstecken från bloggen i ersnäs - sen sist har varit fredagsmys i stockis , galej med lillasyster i pites byar , kalles och sen det har badats på nordpolen med grannarna J och N bla.. Hittills har första delen av veckan gått i lugnets tecken - inget jobb heller och veckan lär nog fortsätta på i samma spår.
Lånade hem Josephine igår för att komma och sova.. Har lyckats bli en sjusovare på senaste så hon är perfekt att ha som väckarklocka - ingen snooz knapp där inte. :)

idag ska Jag , Jossan och Nina åka och slösa pengar - handla nå jul gardiner skulle behövas och ev köpa nå nytt julpynt - det gamla är... just vad de är... gammalt , riktigt gammalt , dags för lite förnyelse. 

dags att ta sig en dusch - gå och väcka grannen om hon inte tagit sig upp ännu , sen förbi en sväng till "morfar" så jossan få leka av sig lite till :) 


bara en månad kvar till jul - men vars är snön ?

Klapp på axeln

Så ja ! har varit värsta duktiga tjejen idag ! har faktiskt skickat iväg 5 (!!) jobb ansökningar Klappen på axeln ! - vi får hoppas någon hör av sig , Lönar sig inte att bara jobba extra vid behov , skulle verkligen behöva något mer eller annan anställningsform där jag är.

Nu är de fredag , helg ! Gubben ska tydligen ut på galej .. Själv drar jag till storasyster och tittar lite idol , äter gott och busar med barn(en) , hennes gubbe skulle också iväg på raj raj så de blir tjej kväll + kidzenTrevlig helg !

vadå?? skulle jag vara avundsjuk ?!

Har för ett tag sen avslutat ett samtal med älskade mor som befinner sig i Australien . 32 grader varmt hade det varit idag ( var läggdags för henne när hon ringde) imorgon skulle de vara detsamma.. jag är INTE ALLS ÄCKLIGT AVUNDSJUK! Nej inte alls..

Dom hade ätit massa gott och säkert druckit ganska goda saker också ( lät då så ;p) själv ska man precis hugga in på sin sena frukost/lunch bestående av en wetabix tallrik..

Nej jag är inte alls avundsjuk...Som en firre

Härlig dag med syster + systerdotter har det varit , Bad på Hortlax badhus - vattnet i poolen där är på 32 grader - det tycker vi om , jag är så javulusiskt frusen av mig så idag klarade jag att vara som fisken i vattnet på rikt minnsan :)
Efter bad blev det fika inne i Pite på ett sjukt mysigt ställe - minns dock inte vad det hette :S Sen dollar store och avslutning med middag på max : )

hemma sen nån timma och är helt färdig - nu rundar jag av kvällen med diverse tv serier med andra ord betty och husfruar :) lär däcka efter det :p

hej !

Bad anka

Idag ska jag iväg och göra något jag väldigt sällan gör - Bada badhus . Ska iväg med Elina och hennes lilla Josephine : ) Kmr bli trevligt med lite annorlunda dags aktiviteter : ) , är lätt att dagarna annars blir ganska lika.

Nåja , här har jag inte tid att sitta , kläder ska på , bikini och handduk ska packas.. ska vara på durrudden 11 för lite lunch hos dom först.

Upp och ner

Det går lite som rubriken lyder upp och ner med mitt bloggande.. Ena dagen jätte "mycket" att dela med mig av, andra mindre eller som nu senaste dagarna inget alls..

well .. Nu ser det iaf ut som att det blir flytt för oss i mars , så om de sista nu faller på plats så är vi gammelstads bor till våren. :) Bort med 3:an vi bor i nu i Ersnäs mot en 2:a på punktvägen - summa sumarum : 2000:- rikare varje månad .. :)

Det ända tråkiga blir att vi ska måsta lämna byn , är så skönt med lugnt runt omkring , skog runt hörnet och underbara grannar ( de flesta iaf , det finns undantag & tydligen tjuvar :S ) men ska vi somsagt kunna fortsätta spara en större summa pengar till en handpenning när det eventuella dröm huset dyker upp så har vi inget annat val.

men som sagt inga kontrakt är på skrivna ännu så det är inte dags att ropa hej än.


Dags för middag - dock blir de att äta själv ikväll - D jobbar eftermiddag :S - jo just ja , bytte typsnitt på inlägget - är det lättare/bekvämare att läsa nu ? 
som en femöring !

Det vände - Humöret ! efter att ha varit på ett toppen humör hela dagen så vände det på en femöring . Just nu är jag nådigt förbenad på ett visst bostads bolag! Rätt ska vara rätt  - så är de bara !

Hoppas det löser sig efter telefon samtalet imorgon , men det är ju Fredag den 13:e då så varför skulle det!.. SUCK!

Dags igen..

Fick mig ett il igen , blev så sugen på baka ihop något gott - rastlös som jag är så beger jag mig mot affären för diverse ingrediens köp . Ni får se vad det blev sen =)

Bild regn...

Efter en otroligt fartfylld helg , några dagars återhämtning till det normala och lite fläng så kom lusten till bloggeri.
Dock inget skrivbart men ett bild regn från helgen kan jag åtminstonde bjuda på. En av det bättre helgerna på länge - går inte att beskriva i ord så kul vi har haft det :)Det var det ! :)

RR 5

åker till Umeå i em med grabbarna grus , Ruffriders står på schemat :D Hoppas de blir lite av en repris från förra året då de var i Gvare :D

Åter på söndag ! :)


( bild lånad : Ruffriders.se)

Det är ju fantastiskt

Det är nu konstaterat att Moa Nyström inte klarar av en två dagars - Inte om man ska behöva vara tvungen att känna av baksmällan i nästan 3 dgr , känner mig fortfarande risig as hell.

Sitter och väntar in Nina , ska knalla upp till Joel och hämta cykeln från i lördagsnatt - var inte i skicka till att använda cykel som fordon hem ens en gång. trött - full och inget tålamod kvar sluta med att jag traskade hemåt ist. :P