ett litet livstecken från moi..

Sitter på jobbet och har just läst igenom diverse bloggar - snabb kollat facebook och druckit kaffe .. här är telefonen död , ingen som tycks vilja åka taxi efter 06 ..

undra vad man ska hitta på nu.. 

bilder från lördagens festligheter

Här kommer lite bilder från lördagens festligheter hos Joel och Annie - Självklart (!!) skulle skit telefonen börja gorma så det blev bara ett par st . Annie har fler bilder jag ska lägga beslag på. :)

Elli , Joel och Hansson i bakrunden
 
John som vi är van att se han :)

Sandra och jag .. Nej jag var just dit kommen, så onykter som jag såg ut var jag inte :p

Daniel (?) , Annie och Madde :)


Hansson , john , Sara och peter på ett hörn


Elli igen :)

Thurfjell , Johan och Joel :)


Bästaste Annie

Elli belli och Sandran :)

 

igår kväll !

Blev att vara ledig idag så jag hakade på Joel och Annie till stan igår för några öl :)
Åkte till en Sara och hennes Johan där det fanns fler trevliga människor - surr , öl och lite dans låg på tapeten. Mycket trevlig kväll och framför allt rätt lugnt också - eller ja , lugnare för vissa mindre lugnt för andra ;p

var hemma redan vid tolv tiden nöjd och sömnig - gubben satt hos grannen så var dit och bytte några ord.. idag har man vaknat kl tolv utvilad och i form :)

Annie har såklart många många fler bilder som jag vill ha :)

bakvänt

Sådär ja , ledig idag och inga större planer för dagen.. hade behövt gå fram med både dammsugaren och moppen idag så de blir rent o fräscht igen.. Dock började jag lite bakvänt - just kommit ur duschen fräsch och ny peelad.. kanske skulle jag ha väntat till efter städningen ?

ibland tänker jag inte längre än vad näsan räcker ..


God morgon !

kvinnor kan

gårdagens krasch av anja pärson i störtloppet , ILLA ..

idag kör hon superkombinationen - i samma backe..

tacka vet jag ordentliga , stadiga kvinnor - peter forsberg tex gnäller att han måste stå över matcher hit och dit för stukade fingrar etc ..

Kvinnor kan !

utvilad

Det blev sovmorgon idag fram till hela nio och trettio :) känner mig utvilad till tusen och känner mig redo för dagens jobb som kickar igång först kl tolv.

Får se vad jag hittar på efter jag slutar 18 , de senaste dagarna har i princip sett likadana ut och inneburit hemma vistelse för att jag och D ska hinnas ses nå , när de blivit så att vi i princip gått om varandra  :S
Kanske åker till T på en kaffe och skvaller . eller kanske piteå ? .. ja vi får se.. 

dags för dusch !

ja vad gör man inte..

Vart ingen p-nap idag , då jag äntligen kan och vill vila lite så går det inte - nåja, då somnar jag nog bättre nu ikväll ist :) D är iväg som de senaste veckorna och jobbar natt - gvare igen.. fast denna gång utan smocka skulle jag tro haha ! så lustigt det kan bli ibland :)

Han ringde runt 17 tiden och snällt frågade om jag kunde åka på ica maxi och köpa nå semlor - Sagt och gjort hoppade i kläderna och packade in hunden i bilen.. Vad gör man inte för sin bättre (pft !?) hälft - dock var det slut så jag fick komma hem tomhänt .. :s svängde förbi mor i antnäs på en kopp kaffe och lite surr framför skidskytte. Gick inte så värst bra för damerna ikväll en 4:e plats för aco och en 12 (?) eller 14:e(?) plats för helena jonsson - bättre lycka nästa gång tjejor! :S

Imorgon är de arbeit som gäller 08.00 - så nu väntar jag in den sista maskinen tvätt sen är det tack och godnatt för min del.
Omänskligt

Fi fan , kan inte i mitt liv minnas att jag någonsin behövt kliva upp 04.45 - dra mig baklänges så trött jag var. Halvvägs efter vägen kände jag mig inte vaken riktigt ännu .. Omänskligt att behöva kliva upp då :p
Fast det är bara gilla läget om jag ska jobba där jag är nu :) Imorgon å andra sidan behöver jag inte kliva upp före halv sju iaf. :)

behöver en power nap känner jag om jag ska orka resten av dagen - så ett andra aveny avsnitt eller två i sängen är nästa uppgift för mig.. D åkte just iväg och jobba så jag behöver inte känna mig alldels för tråkig iaf :)

hej !  

fundering

Då var vi igång igen med ny vecka.. jobb för mig kl 17 och D fick även hipps vipps dra iväg och jobba em :) så tokigt bra det kan bli ibland ;p

Har en liten undran så här bara.. vart är det alla går och fotograferar sig ? man ser bilder hos var och varannan på facebok, bilder med samma bakrunder , poser m.m.. endast personen på bilden är "utbytt" så att säga .. :P
väldigt fina bilder iaf :D

nä , nu ska middagen lagas till - snabb mackisar och körv..im alive

dålig uppdat.. ja visst.. men har inte haft mycket att skriva.. typ jobb - sova - jobb sova ..
Och det är ingen så särskilt intresserad av..

anyhow.. jobbat idag (suprise) fram tills 22 .. sen haka på en fest i stan med Annie och Joel en timme eller så . Efter det byn , hämta upp darling och drog oss till J och A .. en grogg eller tv å skit snack och lite annat.. nu är vi hemma och ska natt äta lite..


imorgon alla hjärtans dag - förhoppningsvis är jag ledig ( dock såg jag passet ej uppfyllt ) så jag kan spendera dagen med hjärtat mitt..


natti!

ja lever..

huh?!

Verkar som det ända jag gjort den senaste tiden är jobba och tänka jobb.. Inser ju nu att melodifestivalen startar imorgon!!

moment of the year för tusan! ..  

nu vet jag precis vad jag har att göra lördagarna fram till den 13:e mars iaf :Dbitter .. nej inte alls..

Äntligen hemma i hyfsad tid.. hade tänkt äta min pizza jag köpte på vägen hem och läsa glamour som trilla ner i brevlådan idag. Sen förhoppninsvis kunna sova.. OM nu inte grannen under ska leva jävulen som de senaste nätterna.. smäller i ytterdörren så man tror fönstrena ska spricka , hakar is mellan tolv och ett ute på balkong och loft gång och inte nog med det så står han och varvar bilen på parkeringen.. ( nej ingen tonåring utan 35+ och säkerligen aningen retard) .. sånt håller han på med från sena kvällen framåt två tiden på natten..
man störs fan mindre av festande grannar än den där..
suck!

trevlig helg då !


work work

nu hemma efter kvällens jobb - det går framåt och det blir bara roligare och roligare :) telefonist JA visst !

annars har jag övervakat matchen ikväll - äntligen satt den för lule :) tre viktiga poäng ..
Imorgon är det fredag och det innebär jobb 17-21 .. lördag ( självaste födelsedagen :S) och söndag jobb då med.. dock inom assistansen ..  
bara jobb jobb jobb nu.. dock ska man väl inte klaga.. jobb är ju pengar.


dags att rasta hundet - sen sova och vänta in darl som är ute på natt pass upp till gvare..nighty night !

tro´t eller ej

Glömt berätta att sen igår är vi stjärtmedes ägare.. galet otippat , ja vet ! men det var det värt - billig och fräsch C klass : )


nä , bäst att fortsätta..