jag hör bröllopsklockorna ringa..

Idag kom en fin inbjudan på posten : ) inbjudan till Sara och Josef´s bröllop i sommar , tänk nu är det dags för dom också : ) , kändes nästan som igår då Suzie och magnus traskade upp för altar gången men det är ... hmm 4 år sen nu..(???)  rätta mig om jag har fel nu suzie. (minnet sviker alldeles för ofta )
Själv får man nog vänta på ringen ett tag till , om jag inte ska behöva gå ner på knä själv förstås.. : ) i April är det ändå 8 år sedan vi träffades.. ja gud vilken snor unge man var.. : p



Som jag tidigare nämde fyller ju systerdottern 3 idag , så jag har varit hos syster och fikat tårta : ) lovely ! Men man blir så gode trött av allt surr och barn som lever om , tur att vi bara bor trappen upp så man kan komma hem och stänga av för en stund .. Oj vad jag lät gammal modig nu . : ) 

Jossan fick sig bla en eldriven 3-hjuling av sin far : )


Ikväll är det desperata , D har laddat upp med ännu mer smarrig ost till kexen , så de blir sån där mys ikväll : )

Resultatet !

Då var det klart !


Före


Efter

Viktigt med snyggt hår !

Nu är vi hemma hos Toby, har varit och ordna färg så nu ska det sättas igång och leka med håret ,  har nu äntligen införskaffat mig en egen inpackning så nu slipper toby att jag är och tjuvar från hans. : )

rekommenderar er starkt att prova inpackningen 1002 nutri color creme white platinum .. Det är en inpackning med toning , så det är ett enkelt och skonsamt sätt att hålla efter håret om ni tonat er tidigare i ask blond/platina färg .

Hurra hurra , De är Jossan födelsedag !

Vad köper man i present åt en 3 åring som näst in till har allt ?  : ) Det är ju förstås min syster dotter josephine som fyller år idag och som alltid är det dags att köpa present samma dag.. Men har inga bra ideér , någon som har förslag ? var med tanke på att statistiken höjs för vardag så vet jag att bloggen läses

Ska dricka upp mitt kaffe , klä mig och styra mot b-näset och toby .. Dags för hår färgning idag : ) Kanske jag slipper mina gula hår mardrömmar ett tag framöver nu då : )
Har även tänkt ringa och se om jag kan kidnappa med Therese & lille Johan ut till Ersnäs , hon kom ju upp igår och nu är det dags för date tycker jag..

dags att göra ett ryck .. uppdatering kommer senare

Contest !

Är med och tävlar hos http://Gooaa.blogg.se , Hon lottar ut en söt blå glitter ögonskugga från makeup store..
har jag någon tur månt

surmule

Så lätt det är att fastna i datorn/internets värld , har suttit här på tok för länge nu .. D har ropat och tyckt jag ska komma till soffan ist men icket , Idag är jag lite sur på han ! och det ska jag vara tills imorgon har jag bestämt , jag kan nog allt tjura lite .

från det ena till det andra , tittade somsagt runt på lite diverse bloggar här och där och hittade en tjej ( med ett för övrigt mkt vackert namn ;p  )  http://moaslife.blogg.se/  som fått sig en kanon cykel .. en KRONAN.. förstår ni hur mycket jag vill ha en kronan hoj ???
Dom är dyra , och ja är lite för snål för att lägga ut  flera tusen lappar på en cykel.. :S lägger det hellre till bilen.. haha .. men förstå hur skönt de skulle vara att sätta sig och cykla runt här i byn med hunden i sommar och gliiiida fram på en kronan hoj... vill ha ! suck ...
minndes för ögonblicket att vi har kvar ost och kex sen i helgen , dags att parkera arslet i ( den andra) soffan och göra kväll .

Roadtrip

I natt har jag ,Elina och Thurfjell mfl varit i gällivare , syrran tok körde som en galning och när hon näst in till var påväg att ramma nå fotgängare så tog jag över :S Min klädsel bestod av ett par skit snygga blå jeans, urtvättade och nötta med endast skinn jackan till .. japp , naket skulle det förstås vara under den.. och GULT hår !
Ja som ni nog vid det här laget förstått var det så min dröm såg ut i natt.. och det värsta med allt var inte att jag var bar bröstad utan nej mitt hår hade blivit så där pippi gul blond färg (?!!) . Jag kör ju på den ask blonda med grå/silver nyans så gott det går och när toningen börjar åka ur så känns det genast gult ( fast än det inte är de ) .. Kanske dags att kasta i en ny toning nu så jag slipper alla dessa mardrömmar.. hahaha !
Tobbe , det har stigit mig åt huvudet nu .. gaah!
vilka I-lands problem... : )


Tebban is home.. snart ..

Min äldsta och trognaste vän kommer hem till Lule med son imorgon ! : ) Var två år sen sist jag träffade henne och nu har hon med sig sin son Johan på 1½ år ! Äntligen får jag träffa dom igen  : ) Hon blir här en vecka och vi ska se till att de ska spenderas tid.. Skiten bor ju ända neråt skåne så de är inte bara åka och hälsa på.. Tur hon har kvar släkten här uppe , då måste hon faktiskt ta sig tid att komma upp : ) hehe !

Piss o gå ligg är de som gäller nu ..

Nat

mera earth hour tack !

Har varit på leos lekland med Elias, Jossan och Daniel hela förmiddagen , snacka om att det tar på krafterna ! Full fart från det vi klev in tills vi i princip fick bära ut ut ungarna.. Phu !

Nu sitter vi hos Daniel i s-byn och dricker en kopp kaffe , ska även ta med Jossan ut till byn när vi åker så slipper Elina och Lars komma hela vägen till s-byn.. Aja , där här är strunt för er ..

Annars då , Ska nästan börja införa obligatorisk earth hour hemma varje lördag ;p var så mysigt me ljus tänt i nästan hela läggan.. Skulle kunna inreda en hel lägenhet med bara ljus och lyktor istället för massa lampor.. mycket mysigare, miljövänligare och även billigare.. ljusen glömmer man ju inte släcka t

påminnelse !

Full rulle var det ja , blir dåligt med uppdateringar nu när Elias är här .. Vill bara påminna er om två saker

1. Earth hour 20.30 - 21.30  ~ Det är en självklarhet att stödja..
2. Glöm inte ställa om klockan inatt ~ En timme framåt ...



ciao !

Med barn !


Ja då har man gått och blivit med barn i helgen .. Nu är det inte riktigt så att jag & D väntar barn utan ett av mina syskonbarn , Elias ska vara hos oss tom söndag : ) Lär bli full rulle från morgon till kväll om jag känner den lille gossen rätt .. Kommer vara helt slut när mamman & pappan behagar hämta han på söndag. Nu sover iaf lill killen sen ett tag tillbaka , Jag och D har laddat upp med Godis , ost&kex , ostkrokar , chips.. You name it ! Kommer somna proppmätt iaf ! : )

Har även efter många om och men monterat ihop byrån jag köpte på ikea , vilket mörker ! Förstår att den ska vara ner monterad såklart men i biljoner delar är väl att ta i... Gissa hur många svordommar som kommit ur mig under den tiden det tog att göra det !?!  Många fler än en iaf !!










 

Några bilder som lovades..



Köttbullarna är ett måste på ikea !



Mitt inköp från alko , mmmmm : )

Maddo på Skopunkten... Ett måste !


Sandra på vägen upp


Upptäckte att jag inte fotat vidare mkt ändå .. hade annat för mig : )  Nu är det dax för ihop montering av byrån.. Kommer bilder sen på al

jag behöver ingen jäkla rubrik!

Ikea resan vart kanoners..en hel dag med en massa flumm och skratt : ) Dock 1600 fattigare men oj så fint det kommer bli hemma..

Befinner mig på Bergnäset hos Toby , lite att göra under dagen sen är de raka vägen hem och montera ihop alltihopa..
Kommer lite bilder från ikea resan och lite annat vid senare tillfälle , dags att fortsätta med morgon kaffet !


Spikat

Well , nu är det bestämt .. Vi åker upp mot Ikea imorgon fm i alla fulla fall : ) Har inte varit upp sen i höstas och jag känner att vårat hem behöver förnyas återigen : ) Egentligen är det inte Ikea som lockar mest utan att bara få åka iväg med goda vänner , som arbetslös börjar vardagarna se aningen lika ut .. Behöver ett jobb alt utbildning nu.. helst igår ! kan inte minnas sist jag kände mig så rastlös

har du ett jobb till mig ? , helst ett otroligt överbetalt , flexibla arbetstider , inga utbildningskrav.. Ring !

Design feber !

Tillbaka på blogg.se  , har många ggr sagt att jag inte skulle byta tillbaka från wordpress.. men nu är jag här , har länge velat ha någon blogg design och så men wordpress har varit för tjorvigt för mig att förstå.. tänkte att jag försöker mig på allt som har med design här , det kan ju inte vara så svårt ? Jo eller hur !  , har suttit hur länge som helst och försökt knåpa ihop något .. Beundrar verkligen alla som tar sig tid och designar åt varandra , är ju verkligen skita svårt att få till det bra .. Min duger tills vidare , hoppas att något proffs vill sätta sina händer på min design och förbättra , förbättra och åter förbättra det jag nu lyckats åstakomma.. : )
Här framöver kommer ni se mig delta i ALLA design utlottningar som finns. ..



/ M