Shoes!

Hitta precis det jag var ute efter idag - nu är jag garderad från topp till i sommar :)

(tv) Stövletter som går till vaden , perfekt att ha nu i vår säkert även till hösten
(th) super sköna ballerina medn härliga nit detaljer.

Det bästa av allt - endast 699:- för båda två.. ;)

dålig aktivitet

har varit en dålig aktivitet här .. mycket och inget har hänt de senaste dagarna, Lördag var de bya fest i Ersnäsan. Therese, Suzie , Tobbe, Hanna och Daniel gjorde fin besök och rocka lös med oss. hänvisar till Therese för bilder :) Hanna gjorde oss tjejor fest fina med sina otroliga smink kunskaper när vi kom hit. - tack för det !
Spelade lite våghals två och jag klarade mig undan rätt bra faktiskt :) runt halv tio - tio begav vi oss mot Skolan där pubaftonen var i gång. summerar kvällen som (i överlag) kanon :) lite diskutioner och små tjafs - men sånt hör väll till höll jag på att säga.

söndag summerar jag med två ord : Trött & huvudvärk.


Annars jobbat mån , tis .. idag ledig och det passade så bra eftersom systerdottern fyller 4 idag - kalas på durrudden väntar. I present blir de ett par skor - och inte vilka som helst minsann, utan hennes favorit hello kitty såklart!






vaknat tidigt så jag tänkte fara in mot stan en sväng - är sjukt sugen på ett par nya dojjor själv - tänkte hitta mig något vårfint .. :)


Marknad

Luleå marknad är i stan - trevligt. Hade tänkt ta mig en runda och kika lite med Tobbe innan växelmötet idag. Är iof alltid samma saker varje år men marknad är marknad och det är alltid lika trevligt med lite strosande :)

Hämtade ut mina packet med kläder igår , ett par av jeansen åker raka spåret tillbaka - dö fula.. Annars mycket nöjd. Nu vill jag ha sommar så jag får inviga mina nya bikinis ;) 



 

vila ?

Papprerna till anställning är på skrivna och numera inskickade :) Ett jobb jag verkligen älskar ! , dock har det varit lite tungt de senast tre passen då jag är tok förkyld - Att sitta i en taxi växel med hals ont och feber är väl inte det ultimata. :S
Nu är jag ledig i en vecka , om nu inte någon skulle bli sjuk eller så.. Har tänkt kurera mig så myckte som jag klarar av - känner dock redan rastlösheten krypa i mig.. Annars tänkte jag spendera tiden med att ta igen lite tid med vänner och att joxa på i hemmet..

idag kmr jossan och Elina hem till byn - ska försöka ta mig ut en lite stund med dom , tror de kan vara nyttigt med lite frisk luft faktiskt - måste även förbi på jobbet en sväng och ordna lite papper , sen hämta ut mina efterlängtade packet med kläder.. 

vänta nu?.. hur blev det nu med att ligga hemma och kurera sig ?  

uttråkad

Klockan börjar närma sig att få gå hem - en ynka timma till kvar på jobbet och alla fyllon har slutat åka taxi.. uttråkad till tusen minst sagt.

Well , fredagens 50 års fest vart kanon kul :) alla verkade ha jäklarns trevlig och pappa var då nöjd över alla presenter :) Kvällen slutade relativt tidigt för mig och D , var hemma just där vid 01 lagomt förfriskade..
Vaknade på morgonen utan baksmälla... Men med feber förstås.. och jag som skulle börja jobba vid 22 :S alltid är det något som straffar en, bara för att ja klara baksmällan så ska jag bli dunder förkyld :S somsagt bita ihop en timma till sen får jag åka hem och sova.. för att sen börja om 14 :S


nu hitta på nå att göra ..

Laddad !

Strax beger jag mig iväg åt Gammelstad för att hjälpa till och ordna för 50 års festen, på min lediga dag tom.. Är man inte en duktig dotter så säg :)

Är laddad från tårna och upp och känner på mig att det blir en kanon kul kväll , Får trots festligheterna ta det hyfsat lugnt då jag ska jobba natt imorgon - och de som känner mig vet hur bakfull jag kan bli ,skulle de bli så illa så måste dom nog skicka ut en bår bil för att jag ska ta mig till jobbet..

Dock inte hunnit hitta nå nytt för kvällen :S blir att köra på nå gammalt - trist , men ja.. ekonomiskt iaf..

trevlig kväll !

Dyrt kalas

Det vart en hellskottas dyr resa till Piteå.. Hinner just passera Rosviks korsningen så...






..Stoppar polisen mig ... Suck!

Avställd bil .. Trodde D ställt på den men icket , var väl iof slarvigt av mig att inte ta reda på det.. Försökte gå på att jag inte visste , men konstapeln han var bestämd..


2100:- hade jag kunna göra nå mycket roligare för..

Mercedes träsket

Morrn morrn!

Kalas på Durrudden står på schemat i em - var ett tag sen jag var där och hälsade på nu. Annars funderar jag på och kolla om man hittar nå nytt till morgondagens 50års fest - Något som visar armarna iaf - nu när man väl törs visa dom igen ;P Även fara förbi och köpa presenten från oss alla kids. Något han behöver och verkligen vill ha, tack farbror Mats för tipset :)

Nu är D iväg och kikar på en bil - ytterligare en stjärtmedes , en E klass den här gången , kombi.. Nu är vi nere i mercedes träsket trots allt. :P  Jag lär får köra omkring i "barbie mercan" som D så fint kallar den, den ÄR röd men dan tycker den känns mer rosa.. svammel.. E klassen är i silver så den lär han lägga beslag på :)


Pyssel och knåp

Idag har jag egentligen inte hunnit med mycket - fast ändå mycket.. For ut till Norrfjärden redan så jag var där vid elva snåret , satte igång direkt och ca 5 timmar senare minus lunch och rök pauser så är vi snart klara :) ska låta vila ett tag nu sen dags för sista sittningen för den här tatueringen . Är så nyfiken på hur slut resulatet kommer bli - känner mig redan väldans nöjd :) Bild kmr när allt är färdigställt.

Efter Nfj brännde jag vidare till Jennie m. fam i Stockbäcken -pysslade och knåpade ihop bilder och motiv till ett plakat som far så snällt ska få nu på fredag då 50 + 50 års festen väntas. :) Frida kmr hem till denna fest och med henne i närheten lär det spåra - ja på ett bra sätt alltså :) 

Nyss kommit hem och det är dags att krypa till kojs , uppstigning 04.35 imorgon :S












  

Nätshoppande

Hade en massa att göra efter jag slutat jobba idag. Det sket sig rejält.. Hamnade framför datorn hemma då jag bara skulle kolla en sak. Slutade med nätshopping för en fin slant.

Två par nya cheap monday jeans, tunikor och några andra toppar.. väl behövligt enligt mig , mindre enligt vissa :)

Är förövrigt totalt orkeslös idag så grov städandet lades på is och det blev en snabb städning ist , ska snart slänga mig i soffan framför tv´n - lär bli en helljockes tidig kväll ikväll. Imorgon upp relativt tidigt för fortsättning på tatueringen i norrfjärden :)

dessa två par bla..
 
bild: Zoovillage.com

Och den här toppen älskade jag så den klickade jag även hem , tänk så fint när man fått sig lite färg till sommaren ;)
 

bild: bubbleroom.com



 

Noll aktivitet

Här har det varit noll aktivitet den senaste tiden . Dels för att vi klantat oss och missat betala internet räkningen , det var ju iof fort betalt när vi upptäckte missödet men bahnhof är inte kända för att vara snabba så en dryg vecka har vi varit utan nät :S sen har en massa , jädra massa jobb inneburit att det inte funnits tid för diverse internet nötande , på jobbet finns ingen tid för blogg inte.

så vad har hänt sen sist .. varit och påbörjat min halv sleev i norrfjärden , ska dit på tisdag igen och fortsätta.. Är otroligt spännd över slut resultatet :) även en liten fiesta blev av igår efter jag gått av mitt jobb pass - inflyttningsfest hos Therese och alex som nu mera är örnäsbor. Blev en runda på Olivers och sen hem. Var väl hemma runt 02.30 i rätt lagom form. Dock har jag ändå sovit fram till säkert 13.30 idag och missat go vädret som varit.  Tar på krafterna när man bara varit ledig två hel dagar den här månaden.

imorgon är det dags igen , uppstigning 04.45 , vi har precis avnjutit en hemma gjort fruktsallad med glass till så nu ska kaffet förberedas till imorgon bitti och sen väntar sängen.

 

 

socialisera sig..

Sitter hos Tobbe på bergnäset - dricker en kopp kaffe och inväntar kola kakorna i ugnen han knådat ihop :)
Har jobbat rätt mycket den sista tiden så det kändes skönt att komma iväg och vara lite social kvälls tid för en gångskull.. :)