städa , städa ..

Har gått fram som en virvelvind här hemma med diverse städ prylar , nu varken ser de för jävligt ut eller luktar instängt nå mer : ) data rummet ser fortfarande ut som ett förråd med alla ny/gamla prylar jag införskaffat mig efter Elinas flytt.. men de tar jag tag i i helgen , nu väntar duschen sen till fader och äta grillat och suga på en öl eller två : )

Trevlig valborg ! : )

att de alltid ska hända mig..

Lite mer effektiv än vanligt har jag varit idag ,För en gångsskull vart det bolaget i tid , brukar alltid vara i sista minuten.. Men eftersom Nina ville göra bort det i tid så haka jag på.. Var där redan vid 11 och de var smock med folk.. Märks att det är Valborg : )
vad händer då jag betalat och packat mina varor och ska gå.. jo , PÅSEN går sönder !! alla öl drar i backen.. ni sku se nån som skämdes ögonen ur sig... hatar sånt där men som plåster på såren så var jag inte den ända , de klirrades från höger och vänster på hela bolaget , fabrikats fel på påsarna , dom gröna . gick hål i var enda en så fort de lyftes.. Som tur var krascha endast en av mina öl så de var fort gjort att hämta en ny..
men jag är helst inte med om det nån fler gång.. gaah !

Blir gilla med Pappa & Ann louise i em.. sen tar jag Acke och går till Nina , sen ser vi vad kvällen har att bjuda på .. Antagligen blir det majbrasan och bya pubben på logen som i vanlig ordning : )

Solen skiner och jag tänkte ta mig en promenad med Acke i fina vädret , väntar bara på att D ska ringa först.. Känns mindre bra när de är tids bestämt våra samtal.. : (

Nu ska jag inte bli att för depp , ska se vad T bestämt sig för , hoppas hans bya känsla infinner sig : )

Simma lugnt !

Är huvudet dumt får kro... huvudet lida.. :S

Dagen idag har varit hemsk! Hade "avskeds fest" igår och de blev några glas för mkt.. Både Tobbe, Jag och Sandra har legat spak hela dagen på varsina håll med diverse krämpor , usch , valborgs festandet känns inte allt för lockande nu.. haha..

Varit i Boden hela fm idag , D gjorde busskorts uppkörningen , Gick galant , utan anmärkningar : ) Så nu har min gris hela raddan körkorts behörigheter.. är ju inte det minsta avis.. nä int just!

Hemma i läggan efter vi har spenderat ett par dgr hos pappsen.. Imorgon gäller stortstädning , har halva lägenheten full i "nya" saker efter vi tömt elinas boende.. vet inte vart jag ska göra av allt.. vill ha så mkt men de finns inte mkt till plats.. Har en trea men grejer till en 5.a minst... Nåja , är ju bra den dagen vi köper hus : )

Nu ska jag glotta vidare på hockey matchen..
Här bjuder jag på lite bilder från gårdagen : )


visst är dom fina ? : )


Pärons barbara åkte fram : )


Oskar , otroligt fokuserad på någonting.. kanske Alicia :P


Tummen upp ! :D


Min älskade : ) Mitt allt ! <3


Mina stjärnor : )

-

Kommer inte ha mycket till övers här idag , mycket ska ordnas inför imorgon , pappers göra m.m , nycklar hit och dit.. det kmr bli en tuff månad för mig..

Dålig dag imorgon. :S

Rent Hus !

Elina har tur.. En jäkla tur... Tur som har så snäll syster och snäll mor.. Nu har vi två stått i flera timmar och skrubbat och puttsat nere i hennes lägenhet , flytt städningen kom rätt olägligt för henne då hon precis börjar på sitt nya jobb idag.. har fönster putsning och golvet kvar som vi ska göra onsdag , men då tar jag nog på mig uppgiften till att vara barnvakt ist , HATAR att flytt städa..

Pengarna rullade in på kontot idag, bättre sent än aldrig.. men efter alla räkningar och mat handling så kommer det ganska fort eka tomt på kontot igen.. vill ha jobb nu, vill ha en stadig ekonomi så man kan leva som en normal människa.. GE MIG MIN BUSSFÖRAR UTBILDNING!

helgen som gått..

Har inte haft tid att sitta framför datorn under hela helgen , har haft så mycket annat roligt för mig att tiden bara runnit iväg. : )
Fredagen vart de vin häng med Tobbe & Sandra , Anne haka även på en sväng..en snabb sväng på krogen sen hem till tobbe och sova : )
Lördag var de bara sätta igång med förberedelserna när d hämtat mig på bnäset.. Grill kväll stod på schemat jag , D , Malin och johan blev det! , satte igång relativt tidigt så min tidsuppfattning var lika med noll , när klockan var 23 så kändes det som att klockan passerat 04 eller liknande.. mer tid för roligheter fanns det ju då .. Var först på en sk inflyttnings fest i stan.. trevligt men ja.. bara trevligt helt enkelt.. sen for vi vidare mot Tuna , där var det mer än trevligt  : ) Träffa en hel del nytt folk, väldigt trevliga och goa människor.. och en hel del gamla ansikten fanns ju förstås också där : )  blev inte så länge där med tanke på att de skulle vidare på krogen o dyl. så jag och D var hemma i byn så där lagomt berusade och trötta vid halv två : )

idag blev man väckt av Elina , Jossan och Lars för f*n.. :P hade ju lovat att passa J medans dom håller på tömmer det sista i läggan.. Japp ..Så de är vi nu , barnvakt : )

har blivit fruktansvärt dålig på ta kort när jag är iväg så jag har inte för tillfället några bilder att dela med mig av.. Dels har D lånat min tele när han begav sig , ska lägga upp nå sen om de blev nått enstaka bra kort. : )

Åågren! , Dags att ta sig igenom bloglovin nu som jag inte kolla av sen i fredags fm.. :S lär ju ta ett tag... 

Todels !

Då kör vi..

Precis kommit hem till Tobbe , vinet är upphällt , humöret är på topp party stassen är nästan fixad.. Känner på mig att det blir en bra kväll ikväll : )

Skål ! : )

Lägenhetsvisning

Gäsp ! ... God morgon !

Mycket att göra på fm , där av tidig upp stigning .. Solen lyser och det lär bli en underbar dag f´men vi får se om jag hinner vistas ute något idag , ahr full späckat hela dagen.. kl sex ska jag även agera lägenhetsvisare åt syster .. hoppas dom tar de så hon slipper onödiga hyres utgifter..

jaja , svammel..  hör att kartrin är på vakna med the voice.. : ) bäst att gå titta om de kommer nå roliga groder från hennes mun idag. : ) eller kanske kjell kommer in och de blir fight , kul sätt att starta morgonen på : ) för mig iaf ;)

Snart mycket sommar

Uppe före tuppen , redan halv 7 :S väääldigt länge sedan jag klev upp vid den tiden nu, kändes må jag säga.. och inte nog med det , slut cigg :S Humöret var på bristnings gränsen och jag var på väg till lernia .. Samåkte in med älskade i morse , ingen bra idé med tanke på mitt humör .. sluta med att vi båda satt och tjura innan vi ens kommit in till stan..  Vad dom kan ställa till det, dessa jädra cigg. :/

Nåja in på lernia , satt där till lunch ungefär och blev klar med cv´t.. fick bilen av D och brände till grann kommun , mötes av en super glad Josephine när jag svängde in på gården.. och hon skulle berätta ALLT om sitt nya dagis .. Lill snärtan där : )
vi satt ute i go vädret och "sola" , drack kaffe och skvallra på. märks att dom flyttat nu. :P

Blev bjuden på middag , ugnstekt falukorv & mos.. satt som smäck ! och nybakt mjuk pepparkaka som efterrätt.. nice! ...Och nu är man hemma igen..  trött som bara den..  bara solen gör att man är helt färdig , fast Oj vad ja längtar till sommaren.. som jossan sa idag.. nu är de bara lite sommar.. snart är det mycket sommar.. : ) hon är bara för söt :p

Nåja , blir tidig kväll ikväll , lite att göra innan jag ska på lernia imorgon och göra klart sista grejen sen är jag klar :D

knäppte några kort på Acke när vi var hos syrran , knäppte med BestPic funktionen ( tar tre snabba bilder efter varandra) och precis då ska han "hurrva" av sig så där ni vet hundar gör.. HAHA! han blev så jävla ful : )





Betydligt bättre !

Har inte haft någon tid alls i princip att lägga blogg och diverse idag.. En dag som var betydligt bättre än igår.. : )
Började dagen med naken pop efter duschen , alltid lika befriande : ) Sen en sväng på kaffe hos papps , blir mycket pappa spring nu när  BÅDA systrarna ska till och bo i grann kommun :S Jo jag har även kompisar utöver dom men familjen står väl alltid närmast. :P

Sen en sväng på Lernia , fick mig lite uppgifter som ska vara gjorda innan veckan är slut :s surt , men jag får skylla mig själv med tanke på att jag inte har någon självdiciplin .. Det blir bra iallafall..

Nu har jag och Ackeman nyss kommit in efter en underbar promenad med Nina och Jilla , var ute i 1½ h och det var lagomt varmt , lagomt "blåsig" och lagomt lerigt.. sådär perfekt , älskar att bo granne med skogen : ) Synd att jag inte ens hade tanken till att fota nå .. :/

Dags för dusch , mys , kvälls mat och allt som hör där till .. Imorgon Lernia 8.30 ..

- -

Är så trött , har varit trött hela dagen , haft huvudvärk på det med :S Fått mina ärenden gjort idag iaf , förutom ett ..
Mamma bjöd mig på middag , fläsk pannkaka : ) Göttans , minus fläsket då :P

min dag idag ungefär.. Soffan nästa... nämnde jag att jag var trött..??

Slö söndag

Efter en relativt slö söndag tar jag mig nu i kragen och försöker komma i säng i hyfsad tid , imorgon är det lernia som gäller .. Dock inte förän kl 13 men som jag nämnt tidigare så behvöer man inte sova bort hela dagen bara för att man är arbetslös serru..

Hoppas alla haft en skön helg , nu laddar man för en ny  vecka med nya uppdrag..

god kväll !

-

Lyckad kväll igår ! - Dans , vin och glada människor : ) Blev dock inte en lång kväll , kom dit runt 21.30 och var hemma redan runt 01 : ) hela festen skulle på krogen och fattig som man är så fick man stå över , dock hur skönt som helst att komma i säng relativt tidigt och i hyfsat bra form för att sen vakna upp som en människa idag.. : ) Krogen hinns med alldeles för många ggr. :p

Idag är det fortsättning av städningen som ska göras , sen måste jag även göra färdigt cv grejen som ska in i morgon :S nu är de bara sista veckan kvar på lernia , så det är bara bita ihop och kämpa på :P

Dum Ida !

Ida gav mig just YTTERLIGARE ett alternativ för kvällen.. och ja ,  jag föll för det , så på en timma ungefär åker jag mot tuna med henne & Oskar.. dags för ett ryck i guess..

 in i dimman kompis !

Beslutstagaren

Har en fruktansvärd besluts ångest över hur jag ska göra ikväll .. En lugn hemma kväll med robinson och sambo känns otroligt lockande.. samtidigt ringer mössan och tjatar på att jag ska dra med T och komma till han på raj raj..

JOHAN , DET ÄR DU SOM SKA TA MINA BESLUT! VI HADE EN ÖVERENSKOMMELSE , VARS ÄR DU ?

ja vilka problem man kan ha en lördag kväll .. haha !

dags att ringa T och höra vad han tycker och tänker iaf..

det spritter i kroppen..

Idag är en sån där bra dag , en sån där dag då de bara spritter i hela kroppen så fort jag tittar på min sambo .. idag är en sån där dag jag känner mig extra kär : ) jag älskar sånna här dagar !
Efter 8 år tillsamman behöver man ibland lite extra kärlek i kroppen och dagarna dom kommer precis då dom behövs : )



min sambo , min bästa vän , min själsfrände <3

lugn som en fil bunke

vankas lugn fredag kväll , sitter hos nina min närmsta granne.. tittar på när sandra gör henne fin i håret.. känner att jag själv skulle behöva kapa några cm i topparna men det får vänta nån vecka till.. blir färgning av utväxt , toning och klippning i slutet av månaden innan vi åker ner till Ume. : )

sitter och suer på ett glas rödvin och är social här som sagt , blir att glida ner i soffan hemma med D på ett tag och med min bilpåse : )

Nu är är det färdig svammlat för mig.. ha en trevlig kväll

vad tiden går fort.

Har nyss varit hemma hos pappa en sväng på kaffe , fick med mig en påse med diverse bilder som jag har haft kvar sen jag bodde där.. så jag har skrattat , klass fotot sen 8:an, ja herre min gud !  Men förstå vad tiden rusar iväg , känns inte allt för länge sen man gick i 8:an men det är ändå .. få se nu.. drygt 9 (!??!) år sen..

Jag vet vem som INTE kommer bli särskilt glad när ni nu får se klassfotot .. ;D




Det värsta är nog att jag idag inte ser en dag äldre ut en på detta kort.. 23 men ser fortfarande ut som 14 .. ja inte är det konstigt att folk ber om legg när de gäller ciggaretter eller systembolaget..  Hittar ni någon annan ni känner igen på fotot ? en ledtråd, sötisen i mitten med buffalo skorna. ;D

Ursäkta bild kvaliten , blir lätt så när man scannar.. :S

Flytt !

Det blev ingen speckulant på sängskiten idag.. och ingen mindre än jag var gladare över det ändå ;p slapp ta tag i städning , kände att formen inte var i skick för det.. Tänkte ta mig en riktig röjjar dag imorgon från golv till tak.. ja vet , jag har sagt de många ggr tidigare men nu har jag tom motivation till det .. : ) det ni !



Imorgon flyttar milo , är med delade meningar.. vill egentligen ha han kvar här hemma men det finns varken tid eller ork till det , vi har verkligen nog med en.. var ju inte heller menat att han skulle "hamna" här från första början heller men med tanke på omständigheterna så kunde det inte bli annat.. Nu ska han tillbaka till sin första ägare isak ,D´s bror så vi och hundarna träffas ju med jämna mellan rum , känns jätte bra ! : )


Nä nu är det dags för dusch nr 3 , känns som om man aldrig blir riktigt ren dagen efter alkohol.. haha!

home sweet home !

Äntligen hemma efter en natt i stan.. vart en sväng på allstars igår med sandra och Tobbe då : ) efter omständigheterna ändå en bra kväll : ) varit på avslutnings möte idag uti en grej , skönt att ha det ur världen , dock känndes det inte vidare bra när jag kände hur bakfyllan börjar smyga sig på.. kallsvettas , hungrig och en svag huvudvärk som kom smygandes.. När vi avslutade var de bara snabbt till bilen och gasa hemåt.. så som sagt ÄNTLIGEN hemma.. har en stor lust att lägga mig på soffan och power nappa ett par timmar men nej serru , kl 5 ska jag återigen vara i stan och hämta D sen efter sju kommer en speckulant på sängramen och sängborden jag ska sälja.. sovrummet ser ut som ett bombnedslag så röjning , dammsugning och lite lukta gott ljus behövs.. man ska väl ändå inte behöva skämmas.. ;P

Nu är det mat som står på schemat , vårrullar och ost paj : ) Göttans ! :p

Palma

Sitter hos Sandra i stan , for hit efter jag hämtat upp tobbe.. Ska snart förbi palma och hämta pizza sen vidare mot byn där vi tydligen ska dricka nå öl .. Tobbe har svårt dåligt inflytande på mig .. : )

uppdat. kommer senare

what a beautiful morning !

det är vaaarmt , solen gassar in i lägenheten och de är så mysigt att bara gå omkring här.. suttit ute på ballisen med tobbe i telefon och kaffet i handen.. lovley ! Snart dags för lång promenad med Acke sen har jag och tobbe några ärenden att ta tag i inne i stan.. resten av dagen innebär utomhus aktiviteter i think ..

vi hörs sen !


min nyfikna hund ska ha koll på ALLT

Tips ! : )

present tips eller kanske bara något till dig själv : )
min vän Sandra  tillverkar tenn armband av äkta renskinn i alla olika storlekar och mönster , titta in hos henne för mer info , dom är så läckra ! allt är gjort för hand och tar inte längre än 1 - 3 h beroende på modell, billigt också!  : )



Hemma

Nu är jag hemma igen efter ett dygn uppe i kikke : )öl , grillning och surr igår ..och idag har vi haft det underbart i det fin fina vädret : ) Skottade upp en bivakt på fm och lapa sol nån timme..hundarna busade i snön , grabbsen körde skotran.. Åkte hem redan vid halv 3 , saknade D alldeles för mycket.. hemskt bara att sitta i bilen i 1½ h i detta go väder :S

Väl hemma när jag svänger ner på gården kommer en lös hund skutandes glad i hågen.. What ?? vems är denna undrar då jag och inväntar ägare för att kunna ta ut mina .. Ingen ägare syntes till men jag tycktes ändå känna igen hunden.. chansa och locka på han via namnet spike och jajjamen det var grannen J ´s amstaff : ) lura med han till henne men ingen hemma.. hmm , kunde ju inte lämna stackarn bara.. Fick med han upp till oss medans mina ändå var i bilen .. Slog en pling till J och henner mor kom och hämta han : ) Luri spiken , nåja de sluta bra iaf :D

Älsklingen stod hursomhelst med middagen klar när jag kom hem , lasagne ! och det passa bra med tanke på att jag var vrål hungrig och endast ätit några mackor och fil till lunch.. , han är bara fööör bra ! : ) han har även städat upp ute på balkongen kliiiniskt .. nu blir de balkong häng i massor framöver. : D

oosh..Trött är bara för namnet , dusch och soff länge är det som gäller för mig resterande av kvällen..


underbart med grill afton


ingen som helst elektricitet i stugan , endast levande ljus ... fantastisk mysigt : )



Jag och D har varit busiga i em.. *vissel vissel *  ;)

då for vi ! :D

Nu åker jag, syster och hundarna upp till Lars stuga i kikkejaure, där vi spenderade nyårs helgen bla . : ) Blev en sån där impuls grej.. åter imorgon kväll ..

Badtunna , skoter och öl ;D 

payback time ! ;p

Idag har vi ätit mysig påsk middag : ) Jag , Elina , Dan och lill Jossan.. Är inte alls särskilt traditionell av mig så det här är nog första året vi kör på en påsk middag , gott var det och mätta blev vi ! : )

Annars då ? , är trött som ett as , känner att kvällen kommer bli tidig.. Skönt med lite lugn och ro för omväxlingsskull .. blir robinson för min och Dan´s del sen antar jag att jag kryper ner för kvällen.. kul tjej !? :P

Börjar sakna min gaylord också , nu har vi inte umgåtts sen tisdagens bravader .. Det här håller inte :p dags för att mötas upp snart : )




tänker även ge igen på han och publicera bilden på han och petter, den han censurerade sitt ansikte på för att tyckte han hade för konstig min på.. men att lägga ut en fyllo video på mig och han .. Nä de censureras inte.. phf ! payback time : )

här är orginal bilden :D

blondisbellan..

Jag är inte den som jämför människor med varandra, tex offentliga personer och så..

men är inte likheten slående. : )


miss piggy ?                                   Blondinbella ?
 

tycker faktiskt miss piggy är en söt krabat så det är inte för att vara elak på något sett.. men dom är verkligen lika varandra.. visst ? : )

Lyckat !

Utflyttnings festen hos syster blev lyckad : ) Var inte allt för många och höll inte igång längre än runt halv 2, men vi levde om som 100  och det kändes som festen varade i evigheter.. : ) Är med delade meningar vi tar "avsked" av elina som tar sin dotter och grejer och styr mot pite.. Nu är vi inte många prissar kvar i byn.. suck..

Vaknade iaf pigg och fräsch.. eller fräsch och fräsch , i bättre form än annars  : ) har varit ner och tittat till turturduvorna som gav upp relativt tidigt igår , men man skulle tro att de höll igång längst med tanke på formen idag .. haha !

en fågel viska åt mig att det gått vilt till i stan i natt.. :S Hoppas det inte blir några rättsliga efterspel, tycker som nästan att hon förtjäna det..













detta var bara ett litet utdrag av bilderna.. finns många fler och några videos men jag skonar Lars för den här gången : )

dags för dusch och mat !

Anniversary

Har precis kommit hem från stan , varit och avnjutit en god lunch med johan och Malin på södra hamn krogen . : ) mätt är bara för namnet ..
hade tänkt ta tag i tvätt och städ idag , vankas utflyttnings fest hos syster ikväll så lite rena party kläder skulle inte sitta helt fel.. : )

Idag är det 8 (!!!) år sedan jag och D träffades.. tiden går så fort och mycket har vi hunnit med.. Både bra och mindre bra saker.. känns som om det var igår vi träffades och jag glömmer aldrig den dagen.. 9 April 2001  , våran dag :D


gammal bild på oss från nyår 05/06

skallebank !

Sjukt bra kväll igår . : ) Dock mår man som man förtjänar idag.. haha .. men det är väl ett resultat av en bra kväll .. eller ? : )
Sitter själv hemma hos Tobbe och värmer gorme middag bestående av mackisar och köttbullar.. Tobbe är i stan på nå ungdomsförmedlings grejs.. 


bbblää , nu mat och tv..









såklart !!!

Här sitter vi.. Jag , tobbe och mikaela på bergnäset och förgrundar inför petter spelningen : ) Hemskt en tisdag, men va fan petter is in tha house : )

uppdatering kommer senare , bjussar på två bilder på två goingar. ; )






intervjuträning ? , mjaae..

Tungt att ta sig upp imorse :S Genast när jag klev upp insåg jag allt jag måste ta itu med här hemma idag , GOD MORGON DÅ!
Skippar lernia idag som det var tänkt jag skulle gå på , är intrevjuträning idag men känner att det är viktigare att gå imorgon då de är uti cv, de är ju det som är vägen in till intrevjun och än så länge har jag då fått det jobb jag blivit kallad till intrevju , så antingen är jag safe på den biten eller så har dom inte så höga krav.. haha :D

nä det får bli lernia imorgon ist..

:D

tjuvlyssnat utanför allstar i lördags...

Två tjejer kommer ut och ska ta sig en rök...

tjej1 : assåå shit , blir så less när hon är skyldig mig pengar...asså fatta hon har varit skyldig mig det i typ 7 månader nu

tjej2: Ja de är ju inte så kul.. trist !

tjej1: Ja asså 200 spänn fan , det är ju mat för mig i en hel månad.. fatta lack man blir..



Ja jag hoppas hon får mat någon annanstans än bara hemma iaf..



En sån underbar dag !

Vilken dag jag har haft , egentligen har det inte hänt något speciellt.. men jag har fått vara HELT hund ledig och det mina vänner är underbart ibland.. : ) min snälla granne Nina har lånat Milo hela dagen och haft med han på sitt och D har haft Acke pojken på praktiken så jag har bara fått göra mitt.. som dock bestod att en fika på stan med Sandra . I och Tobbe.. Sen kom även Sandra.N så de vart skvaller , skvaller och skvaller .. : ) Sen strosa vi runt lite på stan i allmänhet..

Det har varit en så där dag helt utan måsten och tjorv.. lovely ! och vad gör inte dagen bättre om inte med goda vänner





Jag vill inte leva detta livet

Har just sett en ( enligt mig ) gripande dokumentär på svt , handlar om ett gäng ungdomar från göteborg som följts under en längre tid . droger , fängelse , självmord är bara en del av deras "vardag" .. En mycket bra dokumentär som jag starkt kan rekomendera..

Ni kan se den i efterhand i SVT PLAY alt reprisen 9April 15.55 i svt2


Jag vill inte leva detta livet

I flera år har Bo Harringer och Renzo Aneröd följt Henke, en ung kille från Göteborg. Han och hans kamrater har fastnat i drogmissbruk. Den mycket farliga drogen GHB har blivit vanlig bland ungdomar i Göteborg de senaste åren. När sedan Jonny, Henkes bäste vän, hoppar från Angeredsbron blir allt bara värre.

De senaste åren har det skett ett flertal dödsfall inom samma krets av ungdomar i Göteborgstrakten. Det är ett gäng som till stor del har växt upp tillsammans i en ganska vanlig stadsdel som huvudsakligen bebos av svenska arbetare och småföretagare.

Dödsorsakerna har varit bilkrascher, mord, självmord och överdoser av droger. Det gemensamma har varit så kallade "fattigmansdroger" som GHB, GBL och lugnande tabletter, som till exempel Rohypnol.

Filmarna Renzo Aneröd och Bo Harringer bestämmer sig för att följa några av de missbrukare som finns i Göteborg för att, om möjligt, få svar på varför denna typ av missbruk är så utbrett just i Västsverige.

lagad !

Har varit lite halv taskig uppdatering i helgen.. haft en massa för sig så varför snöa fast i datorn mer än man redan gör :p

bilen är kirrad sen fredagens havveri , tusen tack snälla pappa .. Nu har jag en duglig bil igen : ) Tur pappa har ett sånt bil intresse att inget är omöjligt för han : )

Nånå , dax för en sen middag , blir ost och skink paj med vegetariska vårrullar  till : )

dravvel..

jag saknar spotlife bloggarna ... Finns endel riktigt bra att läsa , jädra sabotörer !



Har pausat mitt andra avenyn maraton , har missat tre avsnitt så jag sitter på svt play och tar igen det idag ..

Har hunnit iväg med Nina en sväng , Joina henne till systembolaget , ska snart över och hjälpa henne med hennes kläder inför kvällen.. Dom ska på galej och jag ställer upp och chaffar.. : ) 

Strandad !

var ju INTE min kväll igår inte.. :S Skjutsade Elina och Jossan till Lars i pite , Tog en kopp kaffe och åker hemåt byn ganska omgående .. Hinner bara halvväg och känner hur bilen börjar tjorva.. Ser en rastplats och då dör bilen , rullar in där och ja där står man , generator fel !! Död bil!.. klockan är efter 21 och det är fredag ! , vem fasen är nykter och kan komma och bogsera??!!? och där stod man strandad :S men efter en massa ringandes lyckades Joel hitta jocke som var nykter och skötsam så dom två kom med jeepen och bogsera hem mig , en timme tog det :S var ju inte just nå frusen när vi äntligen rullade in i Ersnäs..

Var hemma runt 23 , ut med hundarna för natten sen kila jag över till grannen som hade full fiesta och sociala mig över en grogg. : ) Den var jag värd efter helvetes kvällen.. haha !

Nu är det dags att fortsätta med grov städningen , hann inte bli klar igår så ..











Störningsmoment

Kan inte annat än bli irriterad  , vi bor i ett litet lägenhets område med mycket få parkeringsplatser ( 10-15 st , vi är 20 lägh).. De flesta kvällarna finns det knappt plats att parkera för natten pga att det är fullt .. Då tycker nån/några att de inte är alls några problem att vännerna parkerar och far på annat ( över helgen?) , är dom på besök så fine, de hör ju till men att använda som en långtidsparkering!??! För det blir verkligen långtids...

känner en viss irritation ...

: )

OH YES! 4000:-  tillbaka på skatten :D it made my day !




tuffbrud i lyx förpackning : )

Morsning !

Klev upp halv 8 (!!) idag, jag kan bara inte sova längre , Visst de är väl bra att vara morgon pigg och ta sig upp  relativt tidigt men så här inför helgen hade det varit skönt att kunna sova ut lite : )

Idag står enbart städning på schemat, blir grov städning från golv till tak... kul fredags nöje? : )

Bjussar på en bild på en tuff brud  i sin nya skinn jacka och sin nya motorcykel : )


 

Gårdagskvällen.. i bilder...

Vart en hel galen kväll igår : ) Skulle bara bli surr över EN eller TVÅ öl.. sluta med en jäkla massa + Irish coffee : ) Var hemma runt 2-3 tiden alldeles för rund under fötterna och fnittrig. :P Men trevlig hade vi .. Är inte i mitt esse så att säga idag så de blir ett kort inlägg .. : p

 
írish coffee



från vänster ..Jimmy med suug i blicken , Jag och min älskade skåne, Alexa &Therese stod för dansen, Alexa , therese , Alexa,henrik & Jimmy
      

Just ja !

Här uppe i lule tar vi bilen , cykeln eller varför inte renen in till stan..





Skämt å sido , när vi knallar ner på storgatan får vi syn på detta , nå trevliga karlar hade  med sig tre renar som dom visade upp , lät barnen klappar och bjöd på fika , så mysigt !


Nu har säkert sörlänningarna mer kött på benen till att tro vi verkligen tar renen till jobbet o dyl. : )

Snabb stadsrunda !

Just hem kommen från en runda på stan med therese , håkke och lille johan : ) är så trevligt när hon kommer hem och hälsar på ! tråkigt att hon bara stannar tills fredag.. : (

Lille johan äälskar citron. : )


Ikväll tänkte vi surra över en öl eller två , hennes skåne/lule kompis alex skulle även vara med : ) kul med nya människor !

utmaning

har visst blivit utmanad av Madde , är väl bäst att jag tar och gör den..

Så här ska man göra:

- Svara på frågorna.

- Välj ut fyra stycken att utmana.

- Skriv till dem att de är utmanade

.- Skriv även till den som utmanade dig, att du har gjort utmaningen.

Frågorna lyder(och jag svarar):

* Vilken mat äter du ofta?

mest en massa olika husmanskoster , annars om det ska gå fort ravioli eller nå smörgås...
* När du är på kalas, är du den personen som sitter, eller hjälper du till med att duka av?

förr var jag den som alltid satt tills någon bad mig göra , nu är jag nog mest i vägen när jag alltid vill hjälpa till så mkt.. haha!
* Var sitter du helst när du bloggar?
vid mitt databord i datarummet hemma..stationär dator sucks !
* Köper du ofta Triss-lotter?
hemskt sällan , var något år sedan sist :p
* Vilken stad eller land har varit din bästa semester?
Bästa semestrarna är helt klart ute i D´s famils stuga : )
* Vilken TV-kanal tittar du mest på?
3:an och 5:an skulle jag tro..

De jag utmanar är:

Elina
Elin
Marri
Lisa

idag är det även 1:a april , får väl se hur många april skämt man åker på idag. :S shit , är så lätt lurad :P
Näe nu börjar klockan ticka allt snabbare , dags att göra sig färdig och fara mot lernia sen..