Brill-Åke

Ska på stan med syrrorna + syster dotter.. måste införskaffa mig nå solbrillor nu när solen är framme :) Saknar mina från i fjol sommras , älsklings brillorna som man dumt nog hade med på fest och glömde. :S

Så de är bara ge sig ut i solglasögon djungeln och hoppas på det bästa!

fy fan!

Det är ta mig tusen det ända jag kunde säga när jag vaknade imorse.. Blev en spontan krogrunda för mig och suzie igår , har lovat mig själv att inte chansa med fiesta dagen innan jobb ( även då jag går em pass ) .

Vaknade klockan 10 med huvudvärken från helvetet :S Duschen direkt för att försöka lindra det lite + två panodil.. sen raka vägen till sängen för att hinna sova drygt 2 timmar till.. Näpp , då bubblar det till i magen och det var bara rusa till toan :/ vad jag gjorde där förstår ni säkert..  Låg där i ca en halv timme.. sen sängen igen med hopp att få hinna sova.. slumrade till ett tag och kl 12 var det bara stiga upp och försöka göra sig till människa...
huvudvärken hade visserligen släppt men BRA mådde jag inte..

nu sitter jag på jobbet och har ca 30 min kvar till hemgång , och då mina vänner ska jag SOVA!



Påminn mig om det här nästa gång jag får för mig att gå ut och jag ska jobba dagen efter..  


Btw , Kul som attan hade vi :D




Duktig!

4/9 dgr avklarade , jag är yr och fruktansvärt trött. Har verkligen inte blivit mycket sömn det senaste dagarna. skönt att jag börjar först 22 imorgon så jag får sova ut - och om jag ska sova.. det kan ni hoppa upp och sätta er på.

Annars rullar det på som vanligt .. Imorgon löning :) det gillar vi! , ska hämta ut mina paket som jag beställt :) Sen gäller det att hålla hårt i pengarna , blir ev en Östersunds resa under kristi flygare.. :)
Har varit sååå duktig den där månaden , är vanligt vis pank 1½ vecka in i månadet men nu serru har jag fasiken 600 kvar dagen före lön.. inte illa pinkat för att heta Moa ! :D

discovery

Varit uppe sen kvart i fem , förmiddags pass så här en söndag morgon - ingen åker taxi den här tiden så här är det rätt dött. Hade tid att kolla igenom schemat för resterande april månad - gjorde upptäckten att jag jobbar nio pass i rad :S shiiet ! förmiddag som natt och eftermiddagar ... jag kmr inte ha mycket energi till övers minst sagt , då vet ni om jag skulle bli osynlig här framöver...




Vacker vädret !

Snö & och ett ena jävla slask väder när man för en gångsskull är ledig en hel lördag - Endast blivit korta hund promenader och veckohandling idag. Höjdpunkten var nog lunch/middagen vi tog på Max.

Resten av tiden har vi bara legat på soffan - Jag med solo och D framför kunskapskanalen ..



Acke, han gjorde inte mycket väsen av sig heller ..
 



Vars kommer den ifrån ?

När jag stod och städa ur gamla tvbänken och rensade bort alla miljontals gamla filmer vi har så upptäckte jag denna ..



Har D köpt den till mig ? Om inte, hur hamnade den här ?
Observera att de är en vhs kasset så den har nog några år på nacken , synd att vi inte längre äger en vhs spelare - då hade jag ju kunnar roa mig med självförsvar på söndagsförmiddagarna ;D haha !



Klart!

We made it ! .. Alla ikea prylar är ihop monterade - nu ska jag bara få iordning hur jag ska ha allt. :)
Blir storstäd nu här i eftermiddag , sen hinna vila en stund eftersom jag ska iväg och jobba halv natt ikväll.. 21 -03 närmare bestämt.


Trevlig helg !

en skruv lös ?

fantastisk dag har vi haft :) underbart väder , glatt barn och ikea besök :) For upp så vi var där runt 12 tiden - hemma igen med full bil runt 18.00 så allt gick relativt fort. Ett besök i finska gallerian hann vi med och givetvis en snabbis i  på candy world.
Maten stod färdig när vi kom hem :) Hungriga och trötta .. Ibland överraskar herrn i huset minsann.. Och det är MKT uppskattat. :)

En eloge till Lilla Josephine som inte visade ett uns av missnöje under hela resans gång - varken på ikea, i bilen eller inne i gallerian.. strongt gjort ! :)

Hursom haver, två av tre träpersienner är uppsatta och tv bänken är ihop monterad. Byrån tänker jag inte ens ta i tu med ikväll - inget tålamod kvar , tog den tid det tog att få ihop tvbänken... OCh hur kan det alltid komma sig att det är för mycket skruv o dyl. Alltid någonting kvar när man är färdig ;)

up north!

Är lite lätt trött ! - Josephine ville sova över här igår och snäll moster som man så blev det så. Dock slog hon upp dom små blå redan 05.30 och tyckte vi skulle göra morgon.. Icket! det är natt fortfarande säger jag i hopp om att hon kan somna om en stund med mig och D.. hon la sig med oss visserligen men inte somna hon - 06.20 gav jag upp och klev upp med donnan.. jag är trött.. var otroligt länge sen sist hon eller elias för den delen sov här så det var med tunga steg jag förflyttade mig från sängen till perkulatorn..

Nu har vi duschat och gjort morgon och snart åker vi mot haparanda och ikea , väntar in Elina bara.. Skönt att hon har körkort så hon kan köra nå också - tänkte tjuva till mig en powernap så jag orkar med. Utan sömn är jag som ett hungrigt, trött, uttråkat barn på 3 år i en matvaruaffär..




josephine sommar - 09

Köpstopp

Nu är det stopp - åtminstonde i ett par dgr , Chippet på bankomat kortet ramlade (!?!) lös från kortet i helgen :S
varit inne på banken idag och beställt ett nytt iaf. Men med lite kontanter på fickan inföskaffades två set nya sänkläder , en matta och en bambu persienn till sovrummet :)

Operation städning pågår - så allt det nya får åka fram idag :)






lite lätt mör minnsann

Trevlig gårdagskväll - blev allstar med suzie , träffade upp Ani banani också :) men idag känner jag mig sliten - två dagars plus börjat jobba 14 idag känns i både kropp och knopp.. Slutar på ca 30 min och då är det piss och gå ligg som gäller. 

om jag orkar kanske jag slänger upp nån bild från igår i nästa inlägg.. den som lever får se.. Är iaf hur kul som helst med ny kamera. :) papa papa paparazzi :)

 

 

en tanke..

Igår när vi sitter hos oss och tar nån öl så messar jag en vän och ber han komma förbi om han har lust - vi kan kalla honom Kalle - Han har sen ett tag tillbaka "ny" flickvänn, och vi kommer inte riktigt överens hon och jag. Inget mer med det egentligen - vi har gemensamma bekanta allihopa och träffas ofta på diverse festligheter.
Eftersom det är en rätt god vän den här Kalle så få man bita ihop och bete sig som normalt när flickvännen är med , lika artig och trevlig som mot vem som helst. Dock får man ingen respons tillbaka , bara en näsa i vädret och blickar som skulle kunna döda ;p kräver ingen vänskap av donnan där eftersom jag själv inte gillar henne så skarp men lite hyfs har väl ingen dött av ;)
När jag då frågar om Kalle ska komma förbi får jag svar - Ja , jag , olle och "flickvännen" kommer förbi på en stund".

What?! Varför ska jag ta in en människa i MITT hem med noll respekt och enligt min mening inget folkvett ???
Och hur har hon ens mage att tänka sig följa med!!?  vad försegår där uppe ?
Inte skulle jag "tränga" mig på hos någon jag uppenbarligen ogillar till tusen och inte ens kan vara hövlig mot , hur funtad är man egentligen då ?
Vad tror kalle och flickvännen egentligen han skulle få för svar mer än -" tack men nej tack.. DU och OLLE är välkommen!"

Nä , må hon sitta på sina höga hästar med näsan i vädret - kan man inte bete sig som folk är man verkligen inte välkommen hemma hos mig.

Var bara en tanke..
Någon annan som skulle gjort annorlunda ?


Nakna kocken

Igår då - blev romantisk middag för 2 hemma :) Kockade ihop en Limefläskfile "gryta" med klyftpotatis :) Fick full pott av sambon då jag för övrigt suger på matlagning. :) kände att jag var tvungen att anstränga mig lite extra igår :)

Till maten blev det lite vin och öl , sen efter nån timme kom Anne, Joel , Krille och Stina förbi och sällskapade. :) Slutade med att jag , Dan , Annie och Joel for in till stan - Olivers och Lite allstar :) Hade en fruktansvärt fantastisk kväll igår! :) Hemma runt 2.30 tiden - lätt orolig i magen - white russian blev sista beställningen och vette fåglarna om mjölken härsknat eller nå , efter den var jag spy färdig :S berodde faktiskt inte på alkohol mängden under kvällen för den var ovanligt låg ändå :)



Nåja , trots illamåendet i natt så mådde jag som en prinsessa imorse, D likaså.. eller ja en prins då kanske :)
Varit på storheden och äntligen införskaffat mig en digitalkamera (OJA, jag la till en drulle försäkring ) . Så hädan efter kanske det är lite bättre kvalite på bilderna som kommer upp :) 



ska slänga mig i sängen och kika på lite andra aveny avsnitt jag missat - Sen kommer suzie ut till byn på en öl - jobb imorgon em så det blir lugna puckar.

O happy day!

Gomörra !

Rejält utvilade vaknade vi runt 10 - kaffe på det och nu är
man snart redo för dagen :) Är ledig i hela 2½ dag så här ska det njutas och tiden ska spenderas på bästa sätt :)

Idag är det 9 år sedan jag o D träffades , himmel så tiden går :) Har några alternativa planer för oss ikväll , Kan hända att vi bara spenderar kvällen hemma också - vi får se , bara vi är tsm så :) 

Nä dags att kicka igång dagen på riktigt då!

Snåljåp !

Varit och spenderat pengar och tid på storheden med Annie idag - Fick med mig en ny mascara , kofta och värmeskydd till håret bla.

Kunde inte minnas hur fruktansvärt dyrt det är med en sketen mascara nu för tiden - Snål som man är gick jag endast på priset och fick nöja mig med denna. Ändå en helt okey produkt i mitt tycke..



Koftan in förskaffades på Ica maxi - ynka 149 :- Som hittat! en enkel vardags kofta med lite längre i sidorna .. Svarta koftor kan man inte ha för många av. :)




veckohandligen vart gjord så nu är kylen och skafferiet påfyllt med massa goda saker igen :)




Det var ungefär min dag det :)

pälsbollar

Då var det dags igen - Det här har jag roat mig med ikväll
 - Vinter pälsen ska bort precis så som alla andra år.. :S



Rysk roulett

Jag mår verkligen inte som jag förtjänar idag. Vart ett hyfsat stort alkohol intag igår . En massa öl och givetvis shots ute på allstar. Trots detta så mår jag som en prinsessa idag - alltså jag mår verkligen inte som jag borde. :P

Dock ska jag inte sätta i system att dra krog rundor när jag ska jobba dagen efter - lite rysk roulett då jag lika gärna hade kunnat vara säng liggandes med huvudvärken från h*vete.

Jag undrar hur resten av mitt sällskap känner sig ? :) Tobbe drog igång rätt hårt igår med en brakfylla , Dans och sång.. Han var tom medveten om sitt tillstånd att han skippa krogen och (säkerligen) satt och smyg drack sina sista öl när vi begav oss :P  Therese, Alex, Sandra och Nathalie var alla rejält berusade dom med, vet inte hur kvällen slutade för dessa ;P ska bli inressant att höra från vissa ;)

Kvällen var jätte trevlig och ja som så många andra gånger var förfesten betydligt roligare än krogen. varför envisas man jämt med att gå ut när man har som roligast?

nä , dax för duschen och lite lunch..





 

Sömnlöst

gick av natten runt 03.30 imorse - tror jag inte somnade förän 04.30 och tänkte sova rejält idag.. näpp serru , pappsen ringer och väcker mig kring 11 tror jag klockan var, för att fråga några helt oviktiga saker TROTS att han visste att jag jobbat natt .. Och hur mycket jag än vände och vred på mig så lyckades jag inte somna om ..Har just duschat och ska blåsa håret sen tänker jag bädda ner mig i soffan med nya nr av glamour och hoppas på att man får sig någon timma sömn till.
Sandra är på hemmaplan i påsk och tanken var att vi några stycken skulle slå våra öl påsar ihop att dra ett litet galej ikväll.. Men får jag inte mer sömn vette fåglarna hur jag ska orka..

Så.. RING & SMS:A INTE DE NÄRMASTE TIMMARNA om det inte är livsviktigt ..

tatto

Haft en hel dag med Therese idag - lääänge sen sist. Vi började max lunch i stan sen begav vi oss vidare mot nfj för det sista på min arm :) NU är den äntligen klar och jag törs visa mig i kort ärmat :) Therese hann med den ena och den andra idén under vistelsen där - tror inte de är sista gången hon besöker dom :)
bilder får ni sen när jag stulit före och efter bild av kristian på facebook..

Ska slänga i mig nå middag nu , sen vila en dryg timma för att sen åka och jobba natt. Jobbar med Anneli , så natten lär blir rolig och gå fort :)

Glad påsk!