SKRIVET: 2010-03-14, kl 21:21:36 | PUBLICERAT I: Allmänt

Noll aktivitet

Här har det varit noll aktivitet den senaste tiden . Dels för att vi klantat oss och missat betala internet räkningen , det var ju iof fort betalt när vi upptäckte missödet men bahnhof är inte kända för att vara snabba så en dryg vecka har vi varit utan nät :S sen har en massa , jädra massa jobb inneburit att det inte funnits tid för diverse internet nötande , på jobbet finns ingen tid för blogg inte.

så vad har hänt sen sist .. varit och påbörjat min halv sleev i norrfjärden , ska dit på tisdag igen och fortsätta.. Är otroligt spännd över slut resultatet :) även en liten fiesta blev av igår efter jag gått av mitt jobb pass - inflyttningsfest hos Therese och alex som nu mera är örnäsbor. Blev en runda på Olivers och sen hem. Var väl hemma runt 02.30 i rätt lagom form. Dock har jag ändå sovit fram till säkert 13.30 idag och missat go vädret som varit.  Tar på krafterna när man bara varit ledig två hel dagar den här månaden.

imorgon är det dags igen , uppstigning 04.45 , vi har precis avnjutit en hemma gjort fruktsallad med glass till så nu ska kaffet förberedas till imorgon bitti och sen väntar sängen.

 

 KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: