SKRIVET: 2009-08-24, kl 16:50:05 | PUBLICERAT I: Allmänt

oförglömligt minst sagt .

Ja då var man i hemmets lugna vrå efter en minst sagt galen helg i Östersund : )  började resan ner i fredags ganska sent , först vid 16 snåret kom vi oss iväg. Färden ner gick smärt fritt och det svammlades på om det ena och det andra : ) vi anlände vid 23 tiden i östersund stressade upp över öronen "chekade" vi in på vandrar hemmet där jag och Sandra skulle bo. Kasta på oss lite andra kläder och lite smink i ansiktet så var vi redo för utgång : ) Jag , Sandra , Jeanette och Frida kom ut runt 00.30 , dansa och öla fram tills stängning då det sen vart sibylla och sen sova.

Lördagen traska jag och Sandra runt på stan och lokalisera oss lite , handla lite på bolaget och annan diverse nödvändigheter så som nya kläder.. ; ) Efter det åkte vi och hämta jeanette och johnny hos Johnnys bror där dom övernattat , åkte till vandrar hemmet gjorde oss middag och sen började göra oss färdiga för ytterligare en ute kväll : ) kände mig snyggast i världen efter att jeanette sminkat mig , inte alla gånger du kan glida ut upp sminkad av en utbildad makeup artist : ) synd att jag inte fota , hon är verkligen sååå duktig :D
Var runt på några små hak och kolla läget innan vi begav oss till G 3 för ytterligare en fest kväll , hade förbannat roligt och det sluta med efter fest lite utanför stan till sidådär halv 5 .. Taxi resan var en upplevelse , ingenting gick som vi planerat och de blev inte bättre av att bankomaten sluka kortet då vi skulle betala taxin. :S var bara lämna pant och traska till vandrarhemmet och sängen. väl igår vart de uppdrag ordna fram pengar så vi kunde betala vandrarhemmet och eftersom vi inte hade något kort vart de lite svårt men de ordna sig till slut och alla var nöjda och glada : ) vid halv fem snåret begav vi oss ut mot frösön dit sandra ska flytta , kolla in huset och började packa in sakerna. Ja och sen var det då dags att säga hej då till Sandra och vi andra skulle börja styra hemåt Lule igen , var med klumpen i magen vi sa hejdå pga vissa orsaker , men som även dom idag är "lösta" : )  Började rulla hemåt runt 19.30 efter middag på max , eftersom vi hade en jeep av årsmodul gammalt diesel härk så kändes det som vi aldrig skulle ta oss hem.. 120km/h i medvind typ :S hem tog vi oss iaf , landade i sängen runt 03 trött uta bara fan.. 

men helgen har varit fantastiskt rolig med många händelser, vissa bättre än andra. ;) haha! Tack sandra , jeanette och Johnny för en oförglömlig helg : )

eftersom min telefon med den braiga kameran fortfarande är på lagning så har det inte blivit några kort , fick mig ett halv bra iaf : ) Synd bara att johnny har svårt att fastna på bild :p






 
 



KOMMENTERA DETTA INLÄGG:

NAMN Spara info?

E-POST (publiceras ej)

URL

Kommentar: